www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?BİZE GÜVENİN?

?BİZE GÜVENİN?

Aday tanıtım toplantısında ilçe halkına seslenen Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Bize güvenin, bu teşkilat hiçbir zaman sizin güveninizi boşa çıkarmamıştır.?dedi.

Aday tanıtım toplantısı için partiye gelen Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, partili gençler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. ?Dürüst başkan dürüst yönetim´ sloganları arasında parti lokaline giren SP Adayı Eroğlu, ilçe halkına önemli mesajlar verdi.

 

İnegöl´ün değişime ihtiyacı var

Aday tanıtım toplantısında konuşan SP Adayı Hasan Eroğlu, ?Dürüst başkan dürüst yönetim sloganı ile yola çıktık. 1 Nisan günü cepsiz ceketliler iş başına hedefiyle yola koyulduk. İnşallah dürüst yönetim anlayışıyla 19 Şubat´a kadar İnegöl´ümüze hizmet edecek belediye meclis üyelerini tespit edeceğiz ve belirlemiş olduğumuz proje komisyonu ile önümüzdeki günlerde İnegöl için oluşturacağımız projeleri halkımızla paylaşacağız. 1 Nisan sabahı İnegöl cepsiz ceketlilere teslim edilecek. İnegöl´de bir değişime ihtiyaç var ve bu değişim Saadet Partililerin elleriyle olacak. Buradan İnegöllü hemşerilerime sesleniyorum bize güvenin, bu teşkilat hiçbir zaman sizin güveninizi boşa çıkarmamıştır.?dedi.

 

--------------------------------

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ilk basın açıklamasını parti binasında gerçekleştirdi. Basın toplantısına; Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca, İlçe Başkanı Fikret Bayram ve Saadet Partisi teşkilat mensupları katıldı.

?´Evet, ülkemizin bir beka sorunu vardır!´´

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram,  ?Bugünlerde mevcut iktidarla ortak paydamız, iki husus gözüme çarptı. İki hususa biz de katılıyoruz. Birincisi ülkemizin bir beka sorunu vardır. İkincisi de 94 ruhuna dönmemiz bir zarurettir. Bu ittifak ettiğimiz iki hususun çözümü oldukça kolaydır. Daha önce nasıl olduysa şimdi de aynı şekilde milli görüşün iktidara gelmesiyle ülkenin beka sorunu hemen çözülecek, atılım süreci başlayacak, 94 ruhunun yakalanmasıyla hem belediyelerde, hem de iktidarda güzel günler halkımız için geçerli hale gelecek. Ruhuna dönmek kelimesi kendi içerisinde karşılık bulması zor bir ifade. 94 Ruhuna dönebilmeniz için öncelikle ruhu kelimesinden anladığınız mana önemli. Oysaki siz bugüne kadar 94 ruhunu değil, tuzruhu kullandınız. Ve bundan dolayı da çıkardığınız gömleği de, artık giyemez hale getirdiniz. Daha da kötüsü 94 ruhunu hayatında yaşayanların üzerine beton dökerek gömmek istediniz. Ama Allah´a şükürler olsun ki, bu ruhu hiç kimse yok edemez, hiç kimse yok sayamaz ve hiç kimse olmadığı ittifaklarla bir aradaymış gibi göstererek, yalan konuşamaz.´´ Dedi.

 

?´Zihniyet aynı zihniyet´´

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, ?Hizmetler kişilere bağlı değil, görüşe partiye bağlıdır. Bunun basit bir örneği ile devam etmek istiyorum. Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı hepimiz tanıyoruz, dikkatinizi çekmiş midir bilmem. Ama her yerde reklamları var. Ama reklamlarda parti logosu yoktur. Belediye logosu vardır. Belediye bütçesi ile kendi reklamını yapmaktadır. Bu zihniyetin bu topluma vereceği hiçbir hizmet olamaz. Bizim kültürümüzde bu yoktur, bizim kültürümüzde devlet memuru devlet işini görürken devletin verdiği kalemi, kendi işini görürken kendi kalemini kullanan bir neslin torunlarıyız. 16 yıldır icraatları sonrası memleketimizin ne hale geldiği aşikârdır. Açıklamış oldukları manifestoda belediyecilikte ne kadar başarısız olduklarını kabul etmektedirler. Açıklanan manifestoda perişan ettikleri, kendi ifadeleri ile de ihanet ettikleri kentleri yeniden imar edeceklerini belirtmektedirler. Zihniyet aynı zihniyet, insanlar aynı insanlar, bu güne kadar şehirlere hizmet etmek için ne engel oldu ki, bugün dediklerini yapacaklar.?Şeklinde Konuştu.

?´Dürüst başkan dürüst yönetim´´

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu ise  ?31 Mart günü ülkemiz bir yerel seçime gidiyor bu seçimlerimiz İnegöl´ümüze Bursa´mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum. Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan adaylığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Rabbim en hayırlı işleri yapmayı nasip etsin. Dürüst başkan dürüst yönetim sloganı ile yola çıktık. 1 Nisan günü cepsiz ceketliler iş başına hedefiyle yola koyulduk. İnşallah dürüst yönetim anlayışıyla 19 Şubat´a kadar İnegöl´ümüze hizmet edecek belediye meclis üyelerini tespit edeceğiz ve belirlemiş olduğumuz proje komisyonu ile önümüzdeki günlerde İnegöl için oluşturacağımız projeleri halkımızla paylaşacağız.? Dedi.

?´Bu seçimlerde farklı çalışacağız.´´

Eroğlu,  ?Kalan süre içerisinde inşallah bu süre zarfında aşk azim ve kararlılıkla 31 Mart´ın gecesine kadar gece gündüz sizlerden çalışmanızı talep ediyorum. Bu seçimlerde farklı çalışacağız sizlerden istirhamım herkes eş dost akraba ve camiasında birebir etkileşime geçerek kardeşlerimizi ikna ederek Saadet Partisine destek vermeleri için çalışma yapmanızı rica ediyorum. Teşkilat olarak sosyal medyayı en etkili şekilde kullanacağız inşallah 1 Nisan sabahı İnegöl cepsiz ceketlilere teslim edilecek. İnegöl´de bir değişime ihtiyaç var ve bu değişim saadet partililerin elleriyle olacak. Buradan İnegöllü hemşerilerime sesleniyorum bize güvenin bu teşkilat hiçbir zaman sizin güveninizi boşa çıkarmamıştır.Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25