BİZE ZARAR VERİYOR

BİZE ZARAR VERİYOR

Gümüşhane maçında yapılan kötü ve çirkin tezahürattan dolayı Disiplin Kuruluna sevk edildiklerini belirten İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Yapılan kötü ve çirkin tezahüratlar karşı takımdan çok, bizim kulübümüze zarar vermektedir” dedi.

Alinur Aktaş önderliğinde başlatılan kampanyaya da değinen Şimşek, İnegöllü iş adamlarının desteklerini beklediklerini ifade etti. Şimşek, Emrah Dağ`ın sakatlığı ile ilgili de açıklamalarda bulunarak 1 hafta içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi.

DEPLASMANA 3 PUAN PAROLASIYLA ÇIKILACAK

Konuşmalarına Gümüşhanespor maçı ile başlayan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “Geçtiğimiz hafta evimizde Gümüşhane karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldık. Bizi çoğunlukla üzen hatta bazen kahreden 90’ıncı dakika bu sefer bize galibiyeti getirdi. Bu dakika bizi sevindirdi. Son dakikalarda Alişan’ın golüyle galibiyeti elde ettik. Bu hafta Cumartesi günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 13.30’da oynayacağımız Kırklareli deplasmanında tabi ki kazanmak istiyoruz. Cezalı futbolcumuz şuan yok. Muharrem ve Emrah’ın sakatlıkları devam ediyor. Emrah’ınki biraz daha uzun sürebilir. İnşallah bu deplasmandan da puan ya da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz. Takımımız yarın sabah 16.30 civarında Kırklareli’ne doğru yola çıkacaktır” dedi.

 

BİZ TARAFTARLARIMIZI SEVİYORUZ

Kötü tezahürat nedeni disiplin kuruluna sevk edildiklerini belirten Şimşek, “Gümüşhane maçında yapılan kötü ve çirkin tezahürattan dolayı kulübümüz Disiplin Kuruluna sevk edildi. Savunmamızı yaptık. Bugün de saat 17.00 gibi sonucu öğrenip sizlerle paylaşacağız. Bu tarz maçlarda taraftarımızın daha dikkatli olmalarını temenni ediyoruz. Çünkü yapılan kötü ve çirkin tezahüratlar karşı takımdan çok bizim kulübümüze zarar vermektedir. Biz taraftarlarımızı seviyoruz. Onlarda tezahüratlarına dikkat ederek bizi daha fazla sevebilirler” şeklinde konuştu.

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

Alinur Aktaş önderliğinde başlatılan “Formanı al, İnegölspor’a sahip çık” kampanasına iş adamlarının desteklerini beklediklerini ifade eden Şimşek, “Hafta içinde haberlerde yer aldı. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın önderliğinde başlatılan ‘Formanı al, İnegölspor’a sahip çık’ kampanyasında imkânı olan tüm işadamlarını, İnegöl’ün değerli isimlerini bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Bir kez daha ben hatırlatmak istiyorum; 10 forma bin lira. Tabi isteyen istediği kadar alabilir. Desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DURUMU 2 HAFTA İÇİNDE KESİNLEŞİR

Emrah’ın durumunun iki hafta içinde kesinleşeceğini belirten Şimşek, “Ama hocamızda bu şekilde bir şey söylemiş. Sezonu kapatıp, kapatmadığıyla ilgili önümüzdeki hafta içerisinde Emrah’ın durumu kesinleşir diye bekliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22