BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN İSLAM KARDEŞLİĞİDİR

BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN İSLAM KARDEŞLİĞİDİR

Üçevler Mahallesindeki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber; “Biz doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle, hangi etnik kökenden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kardeş kabul ediyoruz. Diya

Saadet Partisi Milletvekili Adayları, Salih Berber, Ertan Sütçü ve Necmettin Çamlıdere; İlçe Başkanı Bahri Urgun ile İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Baygın ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle çok sayıda Teşkilat mensubunun katılımı ile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mesudiye Mahallesi esnaflarını ziyaret eden SP’li adaylar; esnaf ziyaretinin ardından kahvehane ziyaretinde bulundular.

Sonuç İthal Et Ve Angus

Mesudiye Mahalle ziyareti sırasında bir açıklama yapan Saadet Partisi 3. sıra adayı Salih Berber; hükümetin tarım ve hayvancılık politikalarını değerlendirerek, AK Parti ve bundan önceki hükümetlerin uyguladığı Avrupa Birliği ve İMF tandanslı politikalar sonucunda tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini söyledi. Mesudiye oturan vatandaşların dedeleri ve babalarının yıllardır hayvancılıktan, patates ve pancardan geçinebilirken, şimdilerde geçinemez duruma düştüklerini kaydeden Berber; “Anadolu’nun dağlarında, yaylalarında, köylerinde diz boyu ot dururken; tarlası, bağı, bahçesi, çayırı ekilip biçilmezken, köylüyü ve çiftçiyi  yokluğa mahkûm eden politikalar sonucu Anadolu’dan batıya ve büyük şehirlere yoğun göç yaşanmıştır. İnsanlar sokak araları 3-5 metre olan dar alanlara sıkışmışlar, bir kısmı asgari ücretle iş bulamazken, iş bulanlar ise 630 lira ile nasıl geçineceğinin derdine düşürülmüştür. Emperyalist çevrelerin desteği ile gelinen iktidar hırsı ve Avrupa Birliği sevdası sonucu insanımız perişan edilmiştir” dedi.

AB’den bize hayır gelmez

Tüm bu uygulamalar sonucunda yurt dışından et ve kurbanlık Angus danaların ithal etme noktasına geldiğini belirten Berber, “Batıdan, Avrupa Birliğinden, İMF’den bize hayır gelmez. Onlarla işbirliği yapanlardan da hayır gelmez. Yönetim ve hizmette çıkmaz sokak batıya bağlanmaktır. Sadece Saadet Partisi Batıya karşı durmakta ve kendi inanç değerlerimize dayanan ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulmasını savunmaktadır” dedi.

Millet Ahde Vefa’yı Sandıkta Gösterecektir

Mesudiye Mahallesi ziyaretlerinin ardından SP adayları ve SP teşkilat mensupları Alanyurt Üçevler Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine katıldı. Saadet Partisi Üçevler Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılış töreni, mahalle sakinlerinin de yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Milletvekili adaylarının tanıtımının da gerçekleştirildiği programda konuşan Milletvekili Adayı Ertan Sütçü, 12 Haziran seçimlerinde en büyük sürprizin Saadet Partisinin gerçekleştireceğini ve güçlü bir şekilde meclise gireceğini ifade etti. Gerek Bursa’da yapılan çalışmalarda gerekse de İnegöl’de yapılan çalışmalardaki ilgi, alaka ve desteğin bunun en güzel göstergesi olduğunu belirten Sütçü; “Ayrıca milletimizin ahde vefayı sandıkta gerçekleştirecektir” dedi.

‘Saadet Partisi Milleti Bir Arada Tutan Temel Harçtır’

Burada da bir konuşma yapan Salih Berber, Saadet Partisi’nin milleti bir arada tutan temel harç olduğunu kaydederek; “Biz doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle, hangi etnik kökenden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kardeş kabul ediyoruz. Diyarbakırlı Mehmet ile Zonguldaklı Mehmet Çanakkale’de aynı inanç ile savaştı ve şehit düştü. Bizi birbirimize bağlayan İslam kardeşliğidir. Bu inancı ve bu kardeşliği temel almadan geliştirilen tüm politikalar ve sözde açılımlar çatışmayı ve bölünmeyi getirir. Bu milletin geçmişte nasıl ki Selahaddin Eyyubi komutasında haçlı sürülerine karşı savaşmış ve muzaffer olmuş ise, aynı inanç ve birliktelikle bu günkü haçlı sürülerine karşı koymaları gerekir” ifadelerinde bulundu.

‘Avrupalılar Bizim Hakkımızda İyi Şeyler Düşünmüyor’

Berber; Avrupalıların Türkiye için iyi şeyler düşünmediğini dile getirerek, “90 sene önce baltayla, dirgenle, kazmayla ülkemizden kovduğumuz, denize döktüğümüz Avrupalılar bizim için iyi şeyler düşünmüyor. Ülkemizle ilgili kötü emellerinden vazgeçmiş değillerdir. Onlarla işbirliği yaparak bu ülkeye ve milletimize asla hizmet edilemez. Ülkemizi ve milletimizi kavga ve bölünme noktasına getirmek istemeyen herkesi batı hayranlığından ve Avrupa Birliği sevdasından vazgeçmeye çağırıyoruz. Bizim inanç değerlerimiz maddi ve manevi olarak bize yeter. Yeter ki biz bu değerlerimize hakkıyla sahip çıkalım. Saadet Partisi, milletimizin bu değerlerine sahip çıkmayı temel amaç edinmiştir” açıklamalarında bulundu.

Üçevler Mahallesi seçim bürosunun açılış töreninin ardından Saadet partisi Milletvekili Adayları Alanyurt’taki esnaf ve kahvehanelere de ziyarette bulunarak 12 Haziran seçimleri için destek ve dua talebinde bulundular.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54