www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Boğazköy bölgesine değer katacak projemiz var

Boğazköy bölgesine değer katacak projemiz var

belediye başkan adayı Ali Doğan, "Kazanmamız durumunda Boģazköy bölgesinin değerine değer ve anlam katacak bir projemiz var"dedi

CHP belediye başkan adayı sayın Ali Doğan,belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri Boğazköy ve Sungurpaşa olmak üzere iki köy ziyareti gerçekleştirdi.

Doğan ve ekibi köy kahvelerinde köylülerle sohbet etti.köylülerin hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısıyla ilgili sorunlarını dinledi. Doğan ayrıca köylülere seçim projeleri arasında olan Boğazköy çevresi projesini anlattı.

Doğan:”Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanlığını ve İnegöl Belediye Başkanlığını kazanmamız durumunda bu bölgenin değerine değer ve anlam katacak bir projemiz var.Boğazköy Barajı çevre düzenlemesi projesi.Bu proje ile halen vatandaşlarca piknik alanı ve balık tutma alanı olarak kullanılan ⁰ düzenlemeyle piknik alanları,aynı zamanda balık tutulabilecek,çadır kamp ve karavan kamp yerlerinin de olduğu yeşilin ve suyun güzelliğin birleştiği  mükemmel planlı bir projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. İnsanları stresli iş ortamında ve şehir gürültüsünden uzaklaştırarak dinlenmelerini sağlayacak Ormanya projemizin(daha önceki programlarımızda bahsetiğimiz)yanında diğer önemli projelerimizden biride bu projedir.Bu iki proje İnegöl’ü Türkiye nin doğal yaşam alanları anlamında önemli yerlere getirecek projeleridir.İnegöl ü  iç truzim in merkezi yapacak projeleridir.İnegöl'e artı değer katacak İnegöl ü her anlamda canlandıracak yatırımlardır”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19