Boğulan öğrenciler için tören

Boğulan öğrenciler için tören

Önceki gün Boğazköy Barajı bitişiğindeki gölette boğularak hayatını kaybeden Bünyamin Güzeltaş ile Metin Şener´in arkadaşları, sınıftaki sıralarına gül ve resimler bıraktılar.

Önceki gün Huzur Mahallesi´nde oturan AbdülhamithanOrtaokulu 8. sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu Mesleki ve Teknik Lisesi 1. sınıf öğrencisi Metin Şener ve arkadaşları Yusuf Kolkonca, yüzmek için evlerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Boğazköy Barajı´na gitti. Yaya olarak baraja ulaşan gençlerden Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şener, baraj gölünün hemen yanında iş makinaları tarafından alınan topraklar nedeniyle yağışlarla oluşan gölete girdi. Gölete giren Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şener boğularak hayatını kaybetti.Bursa Adli Tıp kurumundan ailelerine teslim edilen gençlerin cenazeleri önceki gece saatlerinde Huzur Mahallesi´ndeki mezarlıkta defnedildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Dün ise AbdülhamithanOrtaokulu 8. sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu Mesleki ve Teknik Lisesi 1. sınıf öğrencisi Metin Şener´in sıralarına arkadaşları tarafından resimleri ve gül bırakıldı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32