?BOMBA YÜKLÜ ARAÇ? PANİĞİ

?BOMBA YÜKLÜ ARAÇ? PANİĞİ

Avarlar Kavşağında şüphe üzerine durdurulan 21 plakalı araçta, yapılan aramalar da tehlike arz eden herhangi bir unsurun olmadığı anlaşıldı.

 

Suruç´ta yaşanan patlamanın ardından terör örgütleri tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara yönelik önlemler alınırken çalışmalar ülke genelinde olduğu gibi İnegöl´de de sürüyor.

AVARLAR´DA DURDURULDU

Geçtiğimiz Cuma´yı Cumartesi´ye bağlayan gece Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından şüpheli olduğu belirtilerek takibe alınan 21 plakalı bir özel araç ile ilgili çalışma başlatıldı. Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerine de konuyla ilgili bilgi verilirken takip altındaki özel otomobil İnegöl sınırlarına girdiği andan itibaren Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak temas başlatıldı. İnegöl girişinde Avarlar Kavşağı´nda, yoldan geçen araçlarla yığma yapan ekipler, belirtilen aracı beklemeye başladılar.

UYARI ATEŞİ AÇILDI

Kısa süre sonra bölgeye intikal eden özel otomobil, ekipler tarafından durdurulurken sürücüsünün araçtan dikkatli bir şekilde inmesi için havaya uyarı ateşi açıldı. Araçtan indirilerek yere yatırılan sürücüde yapılan üst araması sonucunda şüpheli bir unsur bulunmadı. Eskişehir´den itibaren takip altında olan şüpheli otomobil,Emniyet ekiplerinin kontrolünde çekiciye yüklenerek gerekli kontrollerden geçirilmek üzere Emniyete götürüldü.

YENİ SATIN ALMIŞ

Uzmanların araç başına intikal etmesinin üzerine didik didik aranan özel otomobildeihbar edildiği gibi bomba türü bir şeye rastlanmadı. Aracın sürücüsü, otomobilini Ankara´dan yeni satın aldığını ve Bursa´ya gittiğini belirtti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50