BORDO BEYAZLILAR PUAN AVINDA

BORDO BEYAZLILAR PUAN AVINDA

İkinci yarının 5. maçında İstanbulspor’la karşılaşacak olan İnegölspor, bu gün sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Saat 13.30’da başlayacak zorlu mücadelede Ankara bölgesinden Serkan Bal düdük çalacak.

Geçen hafta kendi sahasında Bayrampaşaspor’u ağırlayan ancak aldığı farklı mağlubiyetle play off yolunda büyük yara alan İnegölspor, İstanbulspor A.Ş. sınavında.

Bu gün saat 13.30’da İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare stadından oynanacak olan karşılaşmada Ankara bölgesinden Serkan Bal düdük çalacak. Bal’ın yardımcılıklarını ise Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Görkem Konuk yapacak.

 

Play off yolunda önemli bir müsabaka olan İstanbulspor karşılaşması, İnegölspor’un kaderini de belirleyecek. İkinci yarıya farklı galibiyetlerle başlayan ve taraftarının yüzünü güldüren bordo beyazlılar, hafta sonu Bayrampaşa mağlubiyeti ile playoff şansını zora soktu. 3 puan parolasıyla İstanbul’a giden İnegölspor, zorlu müsabakayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Şenol, Oktay Ve Ufuk Kadroda Yok

Bu gün oynanacak olan karşılaşmada, Bayrampaşa maçında kırmızı kart gören Şenol, sarı kart cezalısı Oktay ve Ufuk’un forma giyemeyeceği bildirilirken, bölgelerinde forma giyecek olan oyuncuların maç saati belli olacağı kaydedildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07