www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BORDO-BEYAZLI EKİP KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BORDO-BEYAZLI EKİP KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İnegölspor teknik ekibi, yöneticileri ve futbolcular, dün sabah Kültürpark işletmecilerinden Hazer Kafenin sahibi Cemalettin Hazer’in düzenlediği açık büfe kahvaltıda bir araya geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve tesislerdeki çalışmalarına Salı günü son vererek Kartepe kampına gidecek olan İnegölspor, dün Kültürpark içerisinde bulunan Hazer kafe sahibi Cemalettin Hazer’in konuğu oldu. Hazer, Bordo-Beyazlı ekibi ağırlayarak kahvaltı ikramında bulundu. Sezon öncesi takıma desteklerinin göstergesi olarak bu etkinliği tertip ettiklerini kaydeden işletme sahibi Hazer, yeni sezonda İnegölspor teknik heyetine ve futbolculara başarılar diledi.

“Başarı İçin Bütün Kentin Kenetlenmesi Gerekir”

Hazer kafe bahçesinde özel olarak hazırlanan masalarda yapılan açık büfe kahvaltının ardından bir teşekkür konuşması yapan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, başarıyı yakalamak için tüm ilçe halkının kenetlenmesi gerektiğini dile getirerek; “Öncelikle bu nazik davetlerinden dolayı Kültürpark işletmecilerinden Hazer Kafe sahibi Cemalettin Hazer’e çok teşekkür ediyoruz. Bir takımın başarıya ulaşabilmesi için sadece futbolcu ve teknik ekibin gayretleri yeterli değildir. Bütün kentin kenetlenmesi; basınıyla, taraftarıyla hep birlikte kenetlenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda bizlere verdiği destekten dolayı da Cemalettin Hazer’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Destek Olabiliyorsak Ne Mutlu Bize”

Hazer Kafe sahibi Cemalettin Hazer ise “İnegölspor’a ve yönetime destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Yeni sezonun, hem takım hem de camiaya hayırlı olmasını diliyorum. İnegölspor’un bu sezon hak ettiği 2. lige çıkmasını temenni ediyorum.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19