www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BOSNA PREPOROD KOROSU İNEGÖL´DE

BOSNA PREPOROD KOROSU İNEGÖL´DE

İnegöl Belediyesi´nin davetlisi olarak ilçemize gelen Bosna Hersek Preporod Korosu, Belediye Kültür Sarayı ve Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet Binası önündeki meydanda iki ayrı konser verdi.

 

İnegöl Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlere halkın ilgisi büyüktü. Kardeş şehrimiz olan Donji Vakuf´un Belediye Başkanı Huso Suşiç ve eşinin de eşlik ettiği tasavvuf konserleri dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

BOSNA´NIN EN ÖNEMLİ KOROLARINDAN BİRİ

Gerçekleşen konserde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Bosna Hersek Preporod Korosu´nu önceki yıllarda da ilçemizde ağırlamak istemiştik, ancak kısmet bu yılaymış. Bosna Hersek´in en önemli tasavvuf korolarında birini ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kardeş şehrimiz Donji Vakuf menşeili olması bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Çok değerli dostum Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susiç ve değerli eşi de bu akşam bizimle birlikteler. İnegöl ile Donji Vakuf arasında çok güzel bağlar oluştu. Haftaya da inşallah ben Donji Vakuf´ta hayırsever işadamlarımızın destekleri ile vereceğimiz iftar için orada olacağım? dedi.

 

ETKİNLİKLER MERKEZLE SINIRLI KALMIYOR

Ramazan etkinlikleri hakkında da bilgiler veren Başkan Aktaş; ?Ramazan programlarımız da halkımızın katılımı ile dolu dolu icra ediliyor. Heykel önü başta olmak üzere eski beldelerimizde ve bazı büyük köylerimizde de etkinliklerimizi halkımıza götürüyoruz. İstiyoruz ki bu güzel programlardan sadece merkezdeki vatandaşlarımız değil kırsal mahallelerimiz de istifade etsin. Görüyorum ki buralarda da siz değerli ilçe halkımızın katılımı oldukça güzel. Hepinize iyi seyirler diliyor, mübarek Ramazan ayınızı bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Aktaş son olarak Ramazan etkinlikleri kapsamında şu ana kadar İnegöl Belediyesi olarak birçok etkinlik düzenlediklerini ve 12 Temmuz´a kadar sürecek olan etkinliklere ilçe halkını davet ettiğini belirtti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29