BOŞNAKLAR GELENEĞİ BOZMADI

BOŞNAKLAR GELENEĞİ BOZMADI

İnegöl Bosna Hersek Türkleri Derneği tarafından her yıl hayatını kaybeden dernek üyeleri ve yakınları için gerçekleştirdiği mevlid programının 4´üncüsünü Boşnak Camii Derneği işbirliğinde hayata geçirdi.

Boşnak Cami´nde okutulan mevlide Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, dernek yönetimi, üyeler ile Boşnaklar katıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkan Şefik Memiş, ?Rabbimize şükürler olsun vefa gecemiz ve mevlidimizi tamamladık. Mevlidimize iştirak eden BelediyeBaşkanıAlinur Aktaş, Başkan YardımcımızAdil Kansu, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sipahi ve yöneticileri ve tüm vatandaşlara teşekkür ederim Mevlidimizi okuyan hocalarımıza, Camii Derneği Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ayrıca her Cuma sabah namazlarında tespihat ve dua programı sonrası cami cemaati ile kahvaltı programının ilkini gerçekleştirdik. 600 kişiye triliçe tatlısı dağıttık? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07