www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ ALDILAR

BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ ALDILAR

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, "Pensilvanya´dan emir alan bir avuç vatan haini, Türkiye´de darbe çığlığı atarak darbe yapma teşebbüsünde bulunmuş ve boyunun ölçüsünü almıştır."dedi.

 

Ziraat Odası Binası´nda geçekleştirilen toplantıya Milletvekili Hüseyin Şahin, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MİLLET DARBECİLERE GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ifade ederek, "Türkiye´nin gelişmesinden rahatsız olan, Türkiye´nin demokratikleşmesini baltalamaya çalışan TSK içinde yuvalanmış ve Pensilvanya´dan emir alan bir avuç vatan haini, Türkiye´de darbe çığlığı atarak darbe yapma teşebbüsünde bulunmuş, boyunun ölçüsünü almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Bakanlar Kurulumuz, gerçek vatansever Kuvvet Komutanlarımız ve vatanı için gerektiğinde gözünü kırpmadan canını vermekten çekinmeyen bu millet, topyekün iradesine sahip çıkmış ve darbe heveslilerine en ağır cevabı vermiştir"

MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIKTIĞI TARİHİ BİR GÜN OLARAK ANILACAK

"Darbeler döneminin artık gerilerde kaldığını düşünürken yapılan bu korkunç girişimin yapıldığı tarih olan 15 Temmuz ülkemizin demokrasi tarihinde kara bir leke olarak yerini alacaktır. Ancak bu tarih bundan böyle, demokrasi şehitlerinin ve milletin devletiyle bir ve tek vücut olarak kendi iradesine sahip çıktığı bir tarih olarak da anılacaktır"

ZİRAAT ODASI´NIN ONURLU DURUŞU DEVAM EDECEK

"Darbe girişimi, ülkemizin huzur içinde kalkınmasına, geleceğimize darbe vurmak demektir; ülkemize yapılabilecek en büyük ihanettir. Darbe girişiminin başından beri ortaya koyduğumuz tavrımız gibi, milletin iradesi dışında hiçbir irade kabul etmiyoruz. Temsil etmekten büyük onur duyduğumuz İnegöl Ziraat Odası olarak demokrasinin ve millet iradesi önündeki her türlü meşakkat ve musibetle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük bir azim ve kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. Bütün milletimiz ve devletimizle ele ele verilerek bertaraf edilen bu darbe girişiminin bir daha asla yaşanmaması umuduyla tüm halkımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; demokrasi şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKTIK

Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, "15 Temmuz 2016 tarihi 22-24 saatleri arasında yaşananları çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağız. Türkiye 100 yıl önce İstiklal mücadelesi nasıl verdiyse aynısı verdi. Türkiye´yi parçalamak için birileri hareket etti. Türk askeri, Türk polisi, şereflidir. O üniforma kutsaldır. Bu ülkenin Meclisine nasıl bomba attınız? Bu şerefsizliği nasıl yaptınız? Bunun hesabını soracağız. Bu millet 81 ilde sokaklardaysa; bayrağına, ülkesine, geleceğine sahip çıktığı için sokağa çıktı. Düşmana karşı mücadele edilmesi için verilen uçakları, silahları kendi meclisine, komutanınıza, karargahınıza nasıl yöneltiyorsunuz? Büyük bir sınavı başarı ile atlattık. Ülkemize sahip çıktık. Devletimize ve kurumlarına sahip çıktık. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, meclisimize sahip çıktık. Yoksa dünyaya rezil olacaktık. Üretmeyen, silahların altında bir Türkiye olacaktı" ifadelerini kullandı.

Şahin, darbe girişiminde bulunan 3-5 çapulcudan utandıklarını fakat vatansever Türk askerine sahip çıktıklarını kaydetti.

 

HABER: Onurhan Bayraktar



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25