www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BU ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR

BU ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR

Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada elektrik direğine çarparak hurdaya dönen otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adnan Aydın (40), yeni satın aldığı ve henüz devir işlemlerini bile yapmadığı 16 CRC 12 plakalı özel otomobil ile Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyir halinde iken, hem aşırı sürat, hem de sağanak yağmurun tesiriyle Devlet Hastanesi karşısında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil, orta refüjü aşıp elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkili ile savrulan özel otomobil metrelerce sürüklenerek durabildi. Sürücü Adnan Aydın ile yanında bulunan Bahadır Söğütlü yaralandı. Yaralılara, kaza yerinin hemen karşısında bulunan hastaneden gelen doktor ve görevliler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından vatandaşların da yardımı ile araçtan çıkarıldı.

Hurdaya dönen özel otomobili görenler, içerisindekilerin sağ çıktıklarına inanmakta güçlük çekti. Sürücünün özel otomobili yeni aldığı öğrenildi. Kaza sebebiyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, zarar gören elektrik direği gelen görevliler tarafından onarıldı.



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51