BU KADARDA OLMAZ...

BU KADARDA OLMAZ...

Yenice Mahallesi Orta Sokak üzerinde uygunsuz park edilen araçlar, trafiği durma noktasına getirince, diğer sürücülerin tepkilerine neden oldu.

Duyarsız araç sahiplerinin yol ortasına araçlarını park etmeleri nedeni ile çift yönlü trafik akışının bulunduğu sokakta, trafik akışı tek yöne düştü.Meydana gelen olay nedeni ile ara ara sokakta uzun kuyruklar meydana gelirken, bazı sürücüler kornalarına basarak, yol ortasına çekilen biri özel otomobil ve bir de kamyonetin kaldırılmasını istedi. Araç sahiplerinin ortaya çıkmamasının ardından gerilen sinirler, trafiğin yavaşça çözülmesi nedeni ile yatıştı.

SIKINTILAR AŞILAMIYOR

Özellikle Orta Sokak´ın devamında Gazipaşa ve Çınarlar Altı mevkiinde doğru giden güzergâhta, hemen hemen her gün aynı sahneler yaşanıyor. Çift yönlü parklanmalar nedeni ile trafik tel yöne düşüyor.

VATANDAŞLARDAN ÖZEL İSTEK

Yol güzergâhında bulunan mahalle sakinleri ve duyarlı sürücüler,çift yönlü parklanmanın sıkıntılara neden olduğunu bu nedenle bu sokaklarda Emniyet Ekipleri´nin çift yönlü park eden sürücüleri cezalandırması gerektiğini ifade etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07