www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bu pazarda her şey var

Bu pazarda her şey var

İnegöl´de Cumartesi günleri Alanyurt´ta kurulan ikinci el pazarında herkes aradığını bulabiliyor. Antikadan, mobilyaya, elektronik eşyadan kıyafete her çeşit eşyanın bulunduğu pazara vatandaşlarda ise pazara oldukça büyük ilgi gösteriyor.

İnegöl Alanyurt salı pazarında kurulan ikinci el eşya pazarında vatandaşlar aklına gelebilecek her şeyi bulabiliyor. Pazarda eldivenden, merdivene, mobilyadan, elektronik eşyaya, antikadan cep telefonlarına, kıyafetten, ayakkabıya kadar çok şeyi bulmak mümkün.

İnsan selinin bulunduğu pazar Bursa ve ilçelerden satıcıları ağırlıyor. Pazara gelenlerde pazarda tezgah açanlarda memnun. Gün boyu yüzlerce kişi buraya akın ederek buldukları ürünleri alarak gidiyorlar. Her bütçeye uygun ürünün bulunduğu pazarda dikkat edilmesi gerekenlerde var. Zira özellikle şarjlı bisiklet, motosiklet alacakların mutlaka evraklarını kontrol etmesi gerekiyor. Bazen burada alınan bu tür ürünlerin çalıntı Çıkma ihtimali yüksek. Zaman zaman Emniyet ekipleri de bu pazar alanında denetim yaparak birçok çalıntı malzemenin burada ele geçirdiği öğrenildi.

İkinci el satıcıları işlerin biraz son zamanlarda durgun olduğunu belirterek yıllardır burada tezgah açtıklarını ve ikinci el eşya sattıklarını belirtiyorlar. Her bütçeye uygun eşyalarının bulunduğuPazarda yoğunluk ise hat safhada.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00