www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BU SENE BAŞARACAĞIZ

BU SENE BAŞARACAĞIZ

Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegölspor geçen sene başaramadığını bu sene başarır diye düşünüyorum? dedi.

 

Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, 2. Lig temsilcimiz İnegölspor´un grup kurasını değerlendirdi. Geçen seneye göre daha kolay bir gruba düştüklerini de belirten Aktaş, ama duruma bu yönden de bakılmaması gerektiğini belirtti.

DAHA MAKUL OLAN GRUPTAYIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Nihayetinde 36 tane takım gruplarda mücadele edecekti. Bu konuda benim için kriter anlayan bir kaç kişinin yaptığı yorum. Çünkü futbolla ilgili sözüne itibar ettiğim bir kaç kişi var. Beraberinde şu anki hocamız Serhat Güller ile telefon görüşmesi yaptım. Bana gelen tüm kanaatler diğer gruba göre daha makul bir grup olduğu noktasında. Geçen sene ateş hattı, ataş grubu filan diyorlardı. 9 tane takım diyorlardı, penaltılarda son anda elendik. Şimdi Allah göstermesin kolay dersiniz yani bilemezsiniz. Yani nihayetinde şu bir vaka futbol, futbolcu başarısıyla beraber senenin başından sonuna kadar sürdürülebilir bir politikanın güdülmesi lazım. Yani paranın düzenli ödenmesi lazım, kulüpte huzurun olması lazım?Yoksa nice iyi topçuları olup da bu liglerde başarılı olmamış. Hatta küme düşmüş takımları gördük. Dolayısıyla biz yine yönetici arkadaşlar destek verip o ortamı sağlamaya, İnegölspor´u aynı yapıda devam ettiremeye çalışacağız. İnşallah sporcu kardeşlerimiz oluşacak takımda buna katkı verirse İnegölspor geçen sene başaramadığını bu sene başarır diye düşünüyorum" dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00