BU SEZON KAFKAS FIRTINASI ESECEK

BU SEZON KAFKAS FIRTINASI ESECEK

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, geçen senelere göre çok kuvvetli bir kadro oluşturduklarını ve BAL hedefini gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kafkasspor´un Başkanı Metin Ungan, yeni sezon öncesi grup ve takım ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.

İNEGÖL İÇİN AVANTAJ

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, ?4 İnegöl takımının aynı gruba düşmesi İnegöl için bir avantajdır, kulüpler için bir avantajdır. Her deplasman bizim için ayrı bir maddi külfet oluyordu. Bu anlamda çok şanslıyız. Daha önce takımları bölüyorlardı, biz İnegöl´deki amatör kulüplerin yönetim kurulu başkanları olarak itiraz etmiştik. Torbadan ne çıkarsa ona eyvallah diyeceğimizi söylemiştik. Bu itirazımız da geçen sene kabul gördü. Bu sene de böyle devam ediyor. Bu güzel ve başarılı oldu. Kulüpler açısından maddiyat anlamında önemli, oldukça memnunuz? dedi.

?LİGİN ÜZERİNDE BİR KADRO OLUŞTURDUK?

Kafkasspor´un her zaman şampiyonluğu hedeflediğini belirten Başkan Ungan, ?Kafkasspor´un kaderi böyle yazılmıştır. Çünkü büyük bir camiası var. Siz isteseniz de istemeseniz de şartlar sizi buraya zorluyor. Arkanızdasizi sürekli destekleyen bir taraftar kitleniz var. Biz bir kulüpten önce bir camiayız. Bizim örf, adet, gelenek ve göreneklerimiz var. Biz iddialı olmak zorundayız. Her sene yapmış olduğumuz transferlerle de iddialı bir takım oluşturuyoruz. Özellikle bu sene Kafkasspor tarihinde ilk defa bu kadar güçlü bir takım kurdu. Yapmış olduğumuz transferlerde önceki senelere baktığımızda amatörün üstünde bir takım oluşturuldu. Son 2 senedir yapmış olduğumuz transferlerde hep BAL´a hazırlık yapıyorduk. Bu sene özellikle çok güçlü bir kadro kurduk. Çok değerli sporcumuz var; Cemil. Takımımızın kaptanı. Onun yanına İznikspor´dan Samet Çalışkan´ı aldık. Hakikatten çok genç, inanılmaz yetenekli ve çok koşan bir oyuncu. Onun yanında Gürsu´dan Semih´i aldık. Bu futbolcuların peşinde inanılmaz takımlar vardı, sürekli onları almak için uğraşıyorlardı ama biz onlarla geçen seneden oturup konuşup söz almıştık. Biz 2 seneden beri de bu futbolcuların peşindeydik. Bu sene kurmuş olduğumuz kadro önceki senelere nazaran çok güçlü, kaliteli bir kadro. Çok beyefendi, ahlaklı sporculardan oluşturduğumuz bir kadro. Bir yerde bir hata yaptık? Forvet bölgesine 1 transfer daha yapmamız lazım. Onu da yaparsak Kafkasspor´un değme keyfine diyeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22