BU TOPRAKLARDA KALICIYIZ

BU TOPRAKLARDA KALICIYIZ

Referandum çalışmaları kapsamında Güvenspor´u ziyaret eden Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, ?Tüm dünya bilsin ki, 80 milyon baş düşmeden, biz asla bu toprakları terk etmeyiz.?dedi.

Referandum kapsamında İnegöl´e gelen Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Güvenspor´u gerçekleştirilen ziyaret etti.

Ziyarette misafirlere hoş geldiniz konuşması yapan İnegöl Karadeniz Güvenspor Kulübü Başkanı Metin Öztürkoğlu, "İçimizden biri olan Bursa Milletvekilimiz Zekeriya Birkan ve İnegöl´ümüzün değerli yöneticileri bizimle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ

Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ise, anayasa değişikliği için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin yoğun girişimleri olduğunu ifade ederek "Baktık ki, Türkiye´nin böyle gitmesi mümkün değil. Geleceğinin istikrarlı, güçlü bir Türkiye olsun diye sağ olsun MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli taşın altına elini koyarak, buyurun gelin bu değişikliği yapalım ve milletin önüne koyalım dedi. Türkiye önemli bir ülke ve biz büyük bir milletiz. Avrupa´nın ortasında, Afrika´da, Asya´da sınırları cetvel ile çizilen değil, sınırlarımızı kanı ile çizen önemli bir milletiz. Şanlı bir geçmişi olan ecdadın torunlarıyız. O yüzden bizim ülkemizde en ufak bir hareketlenme tüm Dünya´yı ilgilendiriyor. Bakın bir referandum yapıyoruz Dünya´da ilgisiz ülke yok. Bize diyorlar ya bu millet adam olmaz diye, asla inanmayın onlara biz büyük bir milletiz.

BU TOPRAKLARDA KALICIYIZ

15 Temmuz Darbe Kalkışmasının bir işgal girişimi olduğunu belirten Birkan sözlerini şöyle sürdürdü, "17 Haziran´da Ak Parti %41 küsur oy aldı iktidar olamadı. Peki 6 ay boyunca bu ülkede hükümet kuruldu mu. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olmaz. Allah´tan 1 Kasım´da yeniden seçim yapıldı ve millet büyük resmi görerek şunları da yapın dedi ve hükümeti kurduk. Tam ayağı kalktık hemen alçak FETÖ´cü teröristlerin darbe girişimi ile karşılaştık. Demek ki Türkiye yeniden 1 Kasım´da rotaya girince başımıza bela olur dediler. Bu FETÖ´cüler maşa. 15 Temmuz darbe girişimi de darbe falan değil, bu ülkeyi işgal etme girişimidir. Türkiye Allah korusun işgal edilecekti. Biz bu topraklarda kalıcıyız. Şunu tüm dünya bilsin ki 80 milyon baş düşmeden biz asla bu toprakları terk etmeyiz. İspanya 750 yıl İslam dünyasının baş şehri olmuş medeniyet şehri bugün Müslüman yok .Kalanları da katlettiler bu kadar alçaklar.  İşte bu hainliği gören sayın Devlet Bahçeli dedi ki kardeşim artık parti marti yok. İktidar falan aramaya gerek yok. Bu ülkenin önünü nasıl açarız dedi. Bizim için en önemlisi şu bizim hedefimiz büyük ve Güçlü Türkiye. Bahçeli dedi ki çözelim şu işi, tarihe bakalım. Bize ne lazım dedik istikrar lazım dedik. Allah korusun Kılıçdaroğlu ya Cumhurbaşkanı ayrı görüşten Başbakan ayrı görüşten olursa bu memlekete ne olur dedi. Bizde işte onu diyoruz. Ne yaptık Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlığı birleştirip Başbakanlığı kaldırdık. İsmine de başkanlık modeli falan demedik, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Modeli dedik. Biz hiç bir sorumluluğu olmayan Cumhurbaşkanlığı makamını Başbakanlık ile birleştirdik. Hem hukuki, hem cezai, hem siyasi sorumluluk ile donattık. Ayrıca parlamentomuzda olduğu yerde duruyor" dedi.

HABER: Osman Gürbaş



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14