´BU YAZ CAMiDEYiM´

´BU YAZ CAMiDEYiM´

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen ?Bu Yaz Camideyim? Projesi, İnegöl´ün Kırsal Mahalleleri Hocaköy ve Çeltikçi´de start aldı. Geçtiğimiz yıllarda da bu gibi projeleri faaliyete geçiren Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi yöneticileri, amaçların

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından organize edilen ?Bu Yaz Camideyim? Projesi geçtiğimiz gün Hocaköy ve Çeltikçi Köylerinde start aldı.  

 

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Kılıç, Ahmet Kemal Temelli, Said Coşkun, Engin Beyhan, Melih Koşarer, Enes Malik Ubuz, Emre Aracıkan, Mustafa Ateş ile MÜSİAD İnegöl Şube Sekreteri Ömer Faruk Karaçocuk´un katılımı ile projenin startı verildi.

 

Kız ve Erkek olmak üzere her iki camide 120 öğrencinin katıldığı proje geçtiğimiz Cuma günü, Yönetim Kurulu Üyeleri iki ayrı gurup olarak Projenin uygulandığı camilere giderek burada kursiyerler ile bir araya geldiler ve onlar ile vakit geçirdiler.

 

Ayrıca tüm katılımcılara çeşitleri ikramlarda bulunuldu. Proje sonlanana kadar her Cuma günü iki camide bu tür etkinliklere devam edecek. Genç MÜSİAD Yönetimi, çocuklar ile bir araya gelerek onlara her anlamda desteklerini sunacaklar.

 

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı, ?Bu Yaz Camideyim? Projesinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yapıldığını, işadamları derneği olarak sadece maddiyatın değil maneviyatında çok önemli olduğunu vurguladı. Arıcı bu projenin amacının dinini ve milletini seven nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı. Arıcı, projenin 6 hafta süreceğini, projenin bitiminde Eğimciler tarafından belirlenen kategorilerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

 

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Fatih Arıcı, amaçlarının camilerin halkla bütünleşmesi, camii kültürünün yaygınlaşması ve toplumun ibadethanelerle kucaklaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

 

Arıcı, Genç MÜSİAD olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarını dile getirerek, "Yarınımız olan çocuklarımızın ufku geniş, değer yargıları ve kültürleriyle, inançlarıyla barışık bir nesil olmasını arzuluyoruz" dedi.

 

Fatih Arıcı, bu kapsamda bu alandaki faaliyetlerin ve çalışmaların Genç MÜSİAD olarak Türkiye´deki diğer illerde de gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24