BU DEPLASMAN ZORLU GEÇECEK

BU DEPLASMAN ZORLU GEÇECEK

Pazar günü oynanacak Ümraniye maçının hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’da moraller yerinde. Teknik direktör Taşkın Güngör, dün yapılan antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, Ümraniye maçının Gümüşhane maçından daha kritik olduğun

Geçtiğimiz hafta Gümüşhanespor’u konuk eden ve maçtan 3-0 galip ayrılan İnegölspor, Pazar günü Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Maç için Cumartesi günü İstanbul’a gidecek olan Bordo-Beyazlı ekipte Raif hacrinde sakat oyuncu bulunmazken, Ekrem ve Fatih Gültekin ise cezalı.

Spor toto 3. Lig 1. Grupta Pazar günü Ümraniyespor’un konuğu olacak olan İnegölspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde idmanlara çıkan Bordo-Beyazlı ekip, dün yaptığı antrenmanda; ısınma bölümünde koordinasyon çalışması yaptıktan sonra, 45 dakika taktiksel bir çalışma yaptı. Antrenman bazı sporcuların şut çalışması ile son buldu.

Zorlu Bir Deplasmana Gidiyoruz

Teknik Direktör Taşkın Güngör, antrenman sonrası yaptığı açıklamasında, galibiyetten sonra her takım gibi iyi durumda olduklarını söyledi. Sadece Raif’in bir sakatlığı olduğunu ve onun da maç saatinde belli olacağını dile getiren Güngör; “Moralimiz yerinde, hem sonuç olarak hem de puanlama olarak mutlu olduğumuz bir yerdeyiz. Ancak lig devam ediyor, şimdi önümüzde Ümraniye maçı var. Rakibin teknik adam değişikliğinden sonra deplasmanda aldığı galibiyet moral motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmıştır, kendilerine güveni getirmiştir. Artı, bize karşı rakiplerin motivasyonlarının da çok üst seviyede olduğunu hesap edersek, çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Onun için biz de aynı ciddiyet ve disiplinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

6 Puana Garanti Diye Bakmak Hata Olur

Ümraniye ve arkasında Gebze maçlarından alınacak 6 puanın İnegölspor’u daha da rahatlatacağını vurgulayan Güngör; “Ama bu 6 puana garanti bakan bazı gözler var, bu hata olur. Bana göre Gümüşhane maçından daha çok, Ümraniye ve Gebze maçları daha kritiktir. Bu tip maçlarda motivasyon ve karşı tarafın göstereceği direnç bize çok büyük zarar verebilir. Büyük takımlar bu tip maçlara hazırlandığı müddetçe büyük olur. Doğru hazırlanmak lazım, o nedenle Ümraniye bizim için önemli bir karşılaşma” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07