BU FIRSAT KAÇMAZ

BU FIRSAT KAÇMAZ

Spor Toto 2. Lig'de bugün hafta içi mesaisine çıkacak olan İnegölspor, zirvedeki takımların birbirleri ile oynayıp puan kaybı yaşayacağı haftada Tarsus İdman Yurdu deplasmanında 3 puan arayacak.

Hafta sonu evinde oynadığı Gaziosmanpaşa maçında 3 golle 3 puanı alan İnegölspor, iki zorlu karşılaşmaya çıkacak. Temsilcimiz ligde bugün hafta içi mesaisinde ter dökecek. Bordo Beyazlılar 13.30’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak.

 

ANKARALI HAKEM

Gaziosmanpaşaspor karşısında alınan galibiyetin ardından yeniden Play-Off yarışına dahil olmak için ümitlenen İnegölspor, Tarsus deplasmanından mutlak galibiyet hedefliyor. Tarsus İdman Yurdu ile İnegölspor arasında oynanacak karşılaşmada Ankara bölgesi hakemlerinden Eser Birinci düdük çalarken, Birinci’nin yardımcılıklarını ise Evren Çağlar, Resul Özdemir ve Salih Salar yapacak.

6. RANDEVU

Lig tarihinde daha önce 5 kez karşılaşan İnegölspor ve Tarsus arasındaki müsabakalar hep çekişmeli geçti. İki takım arasında oynanan 5 maçın 2’sinde İnegölspor galip geldi, bir maçı ise Tarsus İdman Yurdu kazandı. Taraflar arasındaki 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. İki takım arasındaki en farklı skor İnegölspor’un rakibine karşı 1987-1988 sezonunda aldığı 6-1’lik galibiyet. Tarsus İdman Yurdu da temsilcimizi 2005 yılında sahasında 4-2 mağlup ettiği maçta ilk ve tek galibiyetini aldı.

DEPLASMAN KARNESİ KORKUTUYOR

Öte yandan, İnegölspor’un deplasman karnesi de korkutuyor. Bordo-Beyazlılar bu sezon ligde oynadığı 10 deplasman maçından sadece 1 galibiyet alabildi. 3 deplasman maçında mağlup olan temsilcimiz, 6 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

 

SPOR TOTO 2. LİGDE HAFTANIN PROGRAMI

GAZİOSMANPAŞA - DARDANELSPOR A.Ş.TARSUS İY - İNEGÖLSPORAYDINSPOR 1923 - KARTALSPORGÖZTEPE A.Ş. - YENİ MALATYASPORPENDİKSPOR - HATAYSPORTURGUTLUSPOR - ANADOLU SELÇUKLUGÜMÜŞHANESPOR - SARIYERTOKATSPOR - GİRESUNSPORKIRKLARELİSPOR - ÇANKIRISPOR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22