BU İVMEYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

BU İVMEYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, ikinci yarının başlangıcında iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, “Bu ivmeyi sürdürerek İnegölspor’u istediği yerlere getirmeyi istiyoruz” dedi.

İnegölspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Göztepespor maçının hazırlıklarını dün saat 15.00’da Doğanspor tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Bordo Beyazlı futbolcuların istekli ve arzulu olmaları teknik heyeti memnun etti.

İYİ BİR İVME YAKALADIK

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Ligin ilk maçında kendi sahamızda ağırladığımız Kırklarelispor’u iyi bir skorla geçerek 3 puanı hanemize yazdırdık. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyoruz. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Bu eksiklerimiz çok fazla değil ama inşallah iyi bir şekilde çalışıp bu eksiklerimizi de kısa sürede gidermek istiyoruz. Göztepe hazırlıklarını da iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. İnegölspor 2. yarının başlangıcı ile birlikte iyi bir ivme yakaladı. Bu ivmeyi sürdürerek İnegölspor’u istediği, arzuladığı yerlere getirmek istiyoruz” dedi.

BAŞARIYI 24 KİŞİ İLE ELDE ETMEK İSTİYORUZ

Devre arasında takıma yeni katılan isimlerin Kırklareli müsabakasında forma giyerek iyi birer performans sergilediklerinin ve taraftarın beğenisini kazandıklarının söylenmesi üzerine konuşan Güldüren, “Tabi ki bu daha ilk maçımız. Bu oyuncularımızın bize daha fazla katılar sağlayacağını düşünüyoruz. Henüz maç eksiklikleri var. Bu maç eksikliklerini de çok çabuk atlatacağız. Var olan 24 kişilik kadromuzdaki bütün oyuncularımız performansından gayet memnunuz. İnegölspor olarak ilk 11 değil ilk 18 değil 24 kişi ile beraber başarıyı elde etmek istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlar ile beraber iyi konsantre olup final gözü ile baktığımız geriye kalan 16 maçımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Lider Hatayspor ile olan puan farkı hakkında da konuşan Güldüren, “Biz ilk önce alabileceğimiz puanlara bakıyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Çünkü lider puan kaybettiği zaman sen de puan kaybedersen hiçbir anlamı olmaz. Biz liderin puan kaybetmesini değil kendi maçlarımızı kazanmamızı istiyoruz. Ondan sonra rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil. Sadece bizim ne yapacağımız önemli. Geriye kalan bütün maçlarımızı kazanırsak tabi ki rakiplerimiz de puan kaybedecek ve onları yakalamış olacağız. Biz kendi işimize bakıyoruz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32