www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BU NE DENSİZLİK

BU NE DENSİZLİK

İnegöl’de meydana gelen trafik kazasının ardından alkollü bir şahıs olay yerinde önce 112 ekiplerine, ardından basın mensuplarına ve hastane çalışanlarına saldırarak darp etti.

Korona virüsü nedeni ile Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde sıkça yapılan sokağa çıkmayın uyarılarına aldırış etmeden Kıran Mahallesine mangal yapmak için giden gençler dönüş yolunda kaza yaptı. Kaza sonucu ölümden dönen şahıslardan alkollü sürücü Serdar Basri Şahin(23), önce olay yerinde 112 acil sağlık ekiplerini saldırarak darp etti. Ambulans ile İnegöl devlet hastanesine getirilen Serdar Basri Şahin, acil önünde çekim yapan basın mensubu Kadir İ.’ye saldırarak darp etti. Bununla da yetinmeyen alkollü sürücü korona virüsü nedeni ile adeta ‘kelle koltukta’ canla başla vatandaşlara hizmet eden hastane personeline saldırarak darp eti.  Olayın ardından gözaltına alınan şahıs emniyet ve jandarmada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcılık itiraz etti

Kaza sonrası olay yerinde 112 acil sağlık ekiplerine saldırarak darp eden ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servis bölümüne ambulans ile getirilen alkollü sürücü 23 yaşındaki Serdar Basri Şahin isimli şahıs adeta acil servis bölümünde dehşet saçtı. Dışarıda önce işini yapmaya çalışan basın mensubunu darp eden şahıs bununla da yetinmeyerek içeride ise hastane personelini darp etti. Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan ve adeta dehşet saçan şahsa verilen cezayı az bulan Cumhuriyet başsavcılığı verilen karara itiraz etti.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25