www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BU NE ŞEREFSİZLİK!

BU NE ŞEREFSİZLİK!

Mobilya sanayisinde önceki gece saat 01.00 sıralarında kimliği belirsiz iki kişi, Şirin sokakta bulunan iki iş yerinin önündeki sunta ve kalasları ateşe verdi. Suntaları yaktıktan sonra olay yerinden uzaklaşan şahıslar, güvenlik kameralarına takıldı.

Mobilya sanayisinde yolda yürüyerek alkol alan iki kişi, işyerlerinin önündeki sunta ve kalasları ateşe verdi. Alev alan ağaçlar yoldan geçen vatandaşlar tarafından söndürülürken, kundakçılar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Alkollü oldukları tahmin edilen kundakçıların suntaları ateşe vermeleri, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

SUNTALARIN ÜZERİNE BİRA DÖKÜP YAKTILAR

Edinilen bilgiye göre olay, önceki akşam saat 01.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Şirin Sokak üzerinde meydana geldi. Ellerinde bira şişeleri olan kimliği belirsiz iki kişi, önce Şirin sokakta bulunan bir kereste dükkânının önündeki ağaçları ateşe verdi. Ağaçların tutuşması için etraftaki çöpleri toplayan kundakçılar, çöpleri ağaçların aralarına sıkıştırdıktan sonra ağaçları ateşe verdi. Buradan ayrılan şahıslar, 50 metre ileride bulunan bir mobilya firmasının önünde üzerleri naylonla örtülmüş olan suntaları da ateşe verdi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen kundakçılar, suntaların üzerinde bulunan naylonu çakmakla yaktıktan sonra üzerine yanlarındaki alkolü de döküyor. Kundakçı iki şahıs, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor.

İMALATHANEYE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Kısa bir süre sonra alev alarak ateş topuna dönüşen suntalar, o sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edilerek söndürülüyor. Alevler büyümeden vatandaşların müdahale etmesi sonucu yangının mobilya imalathanesine sıçraması önlenirken, olay hemen işyeri sahiplerine, polise ve itfaiyeye bildi. Emniyet ekipleri, güvenlik kameralarına takılan kundakçıların bulması için çalışma başlattı.

FARK EDİLMESEYDİ DÜKKANIMIZ YANABİLİRDİ

İşyerinin önündeki suntalar ateşe verilen ve işyeri yanmaktan son anda kurtulan mağdur firma sahibi Süleyman Şahin, olayı kamera kayıtlarından izlediklerini belirterek; “İki kişi burada gelip çakmakla naylonu yakıyorlar. Suntaları ateşe verip gidiyorlar. Burada bir komşumuzun da kapının önündeki ağaçlarını tutuşturmuşlar. Bir müdahale yapılmasaydı, Allah korusun dükkanlarımız yanabilirdi” dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29