BU SOKAKLARDA ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK

BU SOKAKLARDA ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK

Bu ayki Aykome (Altyapı Koordinasyon Merkezi) toplantısında, altyapı çalışmaları yüzde yüz tamamlanarak asfaltlanacak cadde ve sokaklar açıklandı. İlgili kurumlara da bildirilen 14 ayrı mahallede devam eden çalışmaların Ekim ayı sonuna yetiştirilmesi plan

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), aylık mutat toplantılarını sürdürüyor.

Ekim ayında yapılacak olan çalışmalarla ilgili Belediye Meclisi Toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel Başkanlığında yapılan Aykome toplantısına; Belediye yetkilileri ile birlikte UEDAŞ, İNGAZ ve Türk Telekom yetkilileri de katılarak aylık çalışma programlarını belirlediler. Toplantıda İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sabri Şen, Ekim ayında tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlanacak cadde ve sokakları açıkladı.

YAP-BOZ OLMAMASINA DİKKAT EDİYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan yardımcısı Turgay Yel, kurumların Ekim ayında yapılacak olan çalışmaları birbirlerine sunarak ortak bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirterek; “Artık gelenek haline geldi, öncelik UEDAŞ’ın. Daha sonra kanalizasyon ekibimiz, Sular İdaresi ve İNGAZ ile son olarak da Telekom çalışmalarını yapıyor. Son olarak da bizim ekiplerimiz tretuar ve asfalt çalışmalarını yapıyorlar. Burada en çok üzerinde durduğumuz konu da yapılan işlerin bir daha yapboz olmaması. Daha önce yaptığımız işlerde gördük, bu sıralama ile yaptığımızda hiçbir problem olmuyor. Bu sokaklardaki iş bittiğinde de vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sokaklarının bir daha kazılmayacağını biliyor ve pırıl pırıl bir sokağa sahip oluyorlar” dedi.

İŞTE ASFALTLANACAK CADDE VE SOKAKLAR

Başkan Yel’in ardından ise Fen İşleri Müdürü Sabri Şen, Ekim ayında tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlanacak olan cadde ve sokakları açıkladı. Müdür Şen, cadde ve sokakları sıraladığı konuşmasında 14 farklı mahalde çalışmaların tamamlanacağını kaydederek şöyle konuştu: “Ekim ayı içerisinde Alanyurt’ta köy kent ve Kültür Sitesi arasındaki sokaklarda asfaltlamamız var, Cumhuriyet Mahallesi cömert sokakta, Yeni Mahalle Şebnem Sokak, Hamidiye Mahallesi Kaplan Sokak, Kemalpaşa Mahallesi Durak Sokak, Gelincik Sokak, Süleymaniye Mahallesi Yücel Sokak ve civarı, Irmak Sokak, Dostlar Sokak, Sinanbey Mahallesi Zafer Caddesi, Sinanbey Caddesi, Yenişehir Caddesi, Huzur Mahallesi Atatürk ve Zambak Caddeleri olmak üzere 14 tane mahalde altyapısı yüzde yüz tamamlanmış şekilde planlandı. Bu 14 cadde ve sokaktan oluşan mahalde asfalt yapmayı planlıyoruz. Bu arada İNGAZ’ın şehrimizde yoğun bir çalışması var. Bu arada UEDAŞ’ın da devam eden bir çalışması var. Biz bu asfalt mahallerinde İnegöl’ümüze hizmet eden kurumlarımızın gerekli personel ve bütçeyi ayırarak yapmış olduğumuz çalışmalara desteklerini bekliyoruz.”

Toplantının devamında ise belirlenen cadde ve sokaklarda çalışma sıralamaları yapıldı.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68