www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BÜCÜRLAND HİZMETE GİRDİ

BÜCÜRLAND HİZMETE GİRDİ

İnegöl’ün ilk ve en büyük çocuk oyun merkezi Bücürland, yapılan görkemli açılış töreniyle Alanyurt yolu üzerinde hizmete girdi.

İşadamı Reis Yurdakul’un sahibi olduğu Çocuk Eğlence Merkezi, 1000 metrekare kapalı alana sahip. 

Bücürland Çocuk eğlence merkezinde; 0-5 yaş soft play, 5-11 yaş soft play, 5-14 yaş trambolin park guruplarıyla çocuklar dijital platformundan uzak kalıp enerjilerini atabilecek. 

Aileler çocuklarının mutluluklarını seyredebilecekler

Açılışta konuşan Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi sahibi Reis Yurdakul, “Çoğumuz anne babayız ve en değerli varlıklarımız çocuklarımız. Anne baba olduktan sonra insanın içinde iki duygu belirir. Onları hem mutlu görmek isteriz hem de saçlarının teli dahi zarar görmesin diye endişeleniriz. Biz Bücür Land’ı hazırlarken, bu düşünceleri ön planda tuttuk. Hepinizin bildiği gibi dünya artık eski dünya değil. Sokaklar bizim çocukluğumuzdaki sokaklar değil. Bücür Land’ı çocuklar sokaktaki tehlikelerden uzak, enerjilerini boşaltabilecek ve bin m2’likgeniş ve havadar bir alanda, kendi zevklerine ve gelişimlerine uygun alanı, oyuncalarla keyifli zaman geçirebilecekler. Aileler kafeteryada çaylarını içerken, çocukların mutluluklarını seyredebilecekler.” Dedi

Bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz

Yurdakul son olarak; “Bu işin bir de ekonomik tarafı var. Biz İnegöl’ün güzel insanlarına yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu alanda bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. İşletmemizde vasıflı ve vasıfsız 15 personel istihdam ediyoruz. Allah’ın izni ile İnegöl ekonomisine ufak da olsa katkıda bulunacağız. Malzemeler için hem sipariş anında hem de yerleşirken uzman görüşü aldık. Çocuklar için güvenliği en üst düzeyde tutmak istedik. İçeride kanserojen hiçbir madde bulunmazken, oyun alanında kesici, delici hiçbir unsur yoktur. Her ihtimale karşı tüm ilk yardım ekibimiz ile çocuklar gözaltına alınacaktır. Bücür Land İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

İstihdam ve rekabet oluşuyor

Açılışta daha sonra konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Reis kardeşimizi kutluyorum. İnşallah Allah bereketli işler nasip etsin onlara. Öğrencilerimiz için çocuklarımız için yeni bir alan kazanmış olduk şehrimizde. Bu da bizim için gurur meselesi. İstihdam oluşuyor, rekabet oluşuyor. Bu anlamda baktığınız zaman ekonomiye de katkısı oluyor. Cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

Güvenlik Önemli

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, “Böyle güzel bir ortamda hemşerilerimiz ile buluşmamıza vesile olan değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İşletmenin hayırlı olmasını diliyoruz. Güvenlik önemli. Güvenlik için çalışanların da olması önem arz ediyor.” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dualar sonrasında kurdele kesimiyle işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29