Bugünleri Kahramanlarımıza Borçluyuz

Bugünleri Kahramanlarımıza Borçluyuz

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?Eğer biz bugün ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak, minarelerimizden ezanlar 5 vakit okunmaya devam ediyorsa, geleceğimize güvenle bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize, gazilerimize ve onların

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöllü şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer´e Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek terörü lanetledi.

BAYRAĞIMIZ ONLAR SAYESİNDE DALGALANIYOR

Konu ile ilgili konuşan Başkan Adem Demirel, ?40 yıldır PKK terör örgütüyle uğraşan ülkemiz, son dönemde dış güçlerin desteğiyle, DHKP-C, DEAŞ, PYD, YPG gibi terör örgütleriyle de mücadele etmek durumunda bırakılmış, en son 15 Temmuz darbe girişimiyle gördük ki bir de başımıza FETÖ terörü sarılmıştır. Hiç kuşkusuz bu mücadelenin çok büyük maddi kayıpları olduğu gibi, manevi kayıpları da çok fazladır.

Bu manevi kayıplarımızdan bir tanesi de önceki gün ilçemize bağlı Kurşunlu Mahallesinde defnettiğimiz şehidimiz Uzman Çavuş Hüseyin Gencer´dir. Edinilen bilgiye göre, Bingöl´ün Genç ilçesine bağlı Yeniyazı köyü kırsalında keşif ve gözetleme görevi yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanan iki askerden biri olan Uzman Çavuş Hüseyin Gencer, kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 26 yaşında hayatının baharında olan şehidimiz, bir çocuk babasıydı. İyi ki varsınız,  vatan sağ olsun diyen analar, babalar, eşler ve kardeşler iyi ki varsınız. Bu aziz millet 15 Temmuz´da da göstermiştir ki, vatanımıza saldıran ne kadar düşman varsa, 80 milyon bir anda tek vücut olup düşmanın önüne dimdik set olacak, bir karış vatan toprağını dahi çiğnetmeyecektir. Rabbimiz bize şehitlerimizin diri olduğunu fakat bizim bunu göremediğimizi beyan ediyor. Görüyorsunuz şehitler tepesi hiç boş kalmıyor. Toprağını kahramanlar bekliyor. Eğer biz bugün ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak, minarelerimizden ezanlar 5 vakit okunmaya devam ediyorsa, geleceğimize güvenle bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize, gazilerimize ve onların yolundan giden kahramanlarımıza borçluyuz. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, acılı ailelerine, ilçe halkımıza ve tüm milletimize baş sağlığı ve sabır, gazilerimize de Allah´tan acil şifalar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22