BÜLENT KOCABEY İNEGÖLSPOR´DA

BÜLENT KOCABEY İNEGÖLSPOR´DA

İnegölspor, Gölbaşıspor´dan orta saha oyuncusu Bülent Kocabey ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

İç transferin ardından dış transferlere de hızlı bir giriş yapan temsilcimiz İnegölspor, dün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törende Gölbaşıspor´dan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Bülent Kocabey´i renklerine kattı.

TİTİZ DAVRANIYORUZ

Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcımız Hamit Haraslı, 2. dış transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, ?Bugün Bülent Kocabey´le 2. dış transferi gerçekleştirdik. İnegölspor´un hedefi her zamanki gibi şampiyonluktur. Kendisinin bize katkısının olacağına inandığımız, yönetimimizin ve hocamızın istediği bir oyuncudur. Kendisi ile 1 yıllık anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. İnegölspor´a hayırlı olsun. Transfer komitesi olarak gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bununla alakalı biraz daha titiz davranıyoruz. İstediğimiz taraftarımızın biraz daha sabırlı olmasıdır. Sonuç itibariyle geçen seneye nazaran biraz daha ince eleyip sık dokuyoruz. Sonuçta PTT 1.Lig bildiğiniz gibi şuanda kampta. Oradan görüştüğümüz oyuncular var. Onlarla alakalı çalışmalarımız var. Bizim yaptığımız her şey İnegölspor içindir. Bu sene başarı için ne gerekiyorsa, yönetim tarafından yapılacaktır. Bununla ilgili biraz daha sabır ve zaman istiyoruz. Bülent arkadaşımıza tekrar başarılar diliyorum. İnegöl´ümüze ve İnegölspor´umuza hayırlı uğurlu olsun? dedi.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Bülent Kocabey, ise İnegölspor´a şampiyonluk yaşamak için geldiğini ifade ederek, ?Öncelikle iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Seçeneklerim vardı ama İnegöl´ü tercih ettim. Bunun nedeni de PTT 1.Ligi´ne çıkacağına inandığım bir kulüp. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Allah´ın izniyle inşallah şampiyonluk yaşayacağız. Hocamızın, yöneticilerin ve başkanımızın istekli olması bu transferde benim buraya gelmemi sağladı. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah onları da mahcup etmem. İki tarafta bir birinden memnun kalır diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22