BULUT, TAKIMDAN MEMNUN

BULUT, TAKIMDAN MEMNUN

Kızılcahamam’da 5 günü geride bırakan İnegölspor, Evrenseki ile oynadığı hazırlık maçından da 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Bulut, oyuncuların çalışmalarından ve performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Spor toto 2. Lig beyaz grupta zorlu bir sezon bekleyen İnegölspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 5 gündür Kızılcahamam Patalya otelde konaklayan Bordo-Beyazlılar, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Öte yandan hazırlık maçları serisine de başlayan temsilcimiz, ilk karşılaşmasında önceki gün Antalya temsilcisi Manavgat Evrenseki ile 1-1 berabere kalmıştı.

TÜM OYUNCULAR ŞANS BULDU

Evrenseki maçının ardından oynanan hazırlık müsabakası ve genel duruma ilişkin bir açıklama yapan İnegöl Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Kızılcahamam’da çalışmaların gayet iyi gittiğini söyledi. 5 günlük süre içerisinde kondisyon ağırlıklı çalıştıklarını kaydeden Bulut, “Aşırı yüklenme olduğundan dolayı oyuncularda biraz yorgunluk var. Tabi hazırlık maçları da bizim için önemli. Maç da bayağı tempolu geçti. Bu sayede oyuncularımızı da görmüş olduk. Evrenseki maçında tüm oyuncularımız oynadı” dedi.

2-3 TAKVİYE YAPILACAK

Bundan sonraki sürece ilişkin ise, taktisel ağırlıklı olarak çalışmaların süreceğini dile getiren Mehmet Bulut, “Kamp süresince çalışmalarımız devam ederken transfere ilişkin de çalışmalarımız sürüyor. İnşallah kamp sonu 2-3 oyuncuyu daha kadromuza dahil edeceğiz. Kadromuzda sıkıntı yok, ancak alternatif oyuncuya ihtiyacımız var” açıklamalarında bulundu.

MÜMİN SAKATLANDI

Öte yandan, Kızılcahamam’da bir sakatlık geçiren Mümin Aysever’in üst adalesinde zedelenme olduğu öğrenildi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22