Bu millet daha iyilerine layık”

 Bu millet daha iyilerine layık”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye gibi güçlü bir ülkenin zamanında azınlık hükümeti tarafından idare edildiğini belirterek, Bunların bu millete yaşatılmaması gerekir, bu millet daha iyilerine layık. Bizim yaptıklarımızın da üzerinde yatı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında dün 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

  NE MUTLU Kİ BÖYLE BİR VEKİLİNİZ VAR”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan 39 Nolu İnegöl Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek, Bugüne kadar her zaman ne işimiz olursa Ankara'ya gittiğimiz zaman 24 saat kapısını çalıyoruz, telefonla arıyoruz. Dertlerimizi dinleyen bir vekilimiz var. İnşallah onu bakan olarak da göreceğiz. Her zaman ne işimiz olursa yanımızda yer aldı, bizi bakanlarımızla görüştürdü. Orhangazi ve Gemlik'ten bana; ‘Ne mutlu böyle bir vekiliniz var, geldiğiniz zaman kendisine ulaşabiliyorsunuz' dediler. Kendisine şahsım adına teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

 HER ZAMAN YANINDAYIZ

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, 7 Haziran tarihinde yapılacak bir genel seçim var. Bu seçim çerçevesinde çok sevdiğimiz saydığımız Hüseyin Şahin vekilimiz Kamyoncular Kooperatifimizi ziyarete geldi. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Sayın Vekilimiz 4 yıldır mecliste Bursa'mızı, ilçemizi başarıyla temsil etti. Kendisi bizi hiçbir zaman boş çevirmedi. Çok aktif bir milletvekilimiz. Kendisini yüksek yerlerde görmek istiyoruz. Olsa da olmasa da her zaman gönlümüzde yeri var. Federasyonda dahi Hüseyin Şahin dedikleri zaman hepsi duruyor. Biz kendi milletvekilimiz olduğu için direk kendisine gidiyoruz. Vekilim size bazı müjdeler verecek. Biz de her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 KAMYONCULARIN SIKINTILARINI İYİ BİLİYORUM

Yaptıklarımız bizim işimiz, yapmak zorundayız” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ise, Tonaj ile ilgili 36 ton meselesi vardı, bu konuyla ilgili gelip gidip çözüm arıyorlardı. En son müsteşar beyin yanına giderek sorunun çözülmesini istedik. Bu sorunun çözümü için sadece İnegöl'den talep geldiğini belirttiler. Bu sorun İnegöl'ün değil Türkiye'nin meselesiydi. Bahattin Korkmaz başkanımız oda başkanlarıyla, Yusuf Ziya Özbek başkanımız kooperatif başkanlarıyla görüştüler. Bize gelen bilgi; diğer kooperatif ve oda başkanlarının vekillerine meseleyi anlattıklarını fakat bunu anlatana kadar zamanın geçtiği yönündeydi. Ben kamyoncuların içerisinde büyüdüm. Bu meseleleri anlamam zor olmuyor. En son toplanarak müsteşar beyin yanına gittik, konunun Türkiye'nin meselesi olduğunu söyledik. Adapazarı Oda Başkanı; ‘Bizim vekillerimiz bu konuyu bilmiyorlar, anlatıyoruz anlamıyorlar' dedi. Meseleyi çözüme kavuşturduk” diye konuştu.

 SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GÜÇLÜ BİR SİYASİ İRADE GEREKİYOR

Bu iş nasip meselesi, rabbim bana bu işi nasip etti. Bizim için uyumak mümkün değil, sürekli bir siyasi mücadele var. Kooperatif ve oda başkanlarımız sizin meselelerinizin çözülmesi için uğraş gösteriyorlar. Daha da sıkıntılar çıkar, insanın olduğu yerde sıkıntı kendiliğinden vardır ama çözmek bizim işimiz. 7 Haziran seçimlerine kısa süre kaldı. Demokrasinin olmazsa olmazı sandık, millet idaresinin ortaya çıktığı, idarenin belirlendiği demokratik bir kuralı, vatandaşlık görevini hep beraber yerine getireceğiz. AK Parti Türkiye'nin en genç partisi, 14 yaşındayız. Kurulduktan 14 ay sonra iktidar olduk. Bize 3 kez üst üste hükümet etme görevini verdiniz. Genel seçimlerde, referandumda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek verdiniz. Allah tüm hemşerilerimizden razı olsun. Bu seçimlerde yeniden yeni Türkiye için, büyük Türkiye için, yarım kalan işleri, devam eden işleri, yeni projeleri uygulamak için, lider Türkiye için, güçlü Türkiye için sizlerin huzurunuzdayız. Bu meselelerin çözümü konusunda güçlü bir siyasi irade gerekiyor ve bu güçlü siyasi iradeyi gösterecek parti AK Parti'dir” ifadelerini kullandı.

 BU MİLLET DAHA İYİLERİNE LAYIK

Vekil Şahin, Birçok siyasi parti sizi ziyarete gelecek, yaptıkları işleri ve yapmak istedikleri işleri anlatacaklar, vaatlerde bulunacaklar. Biz şanslıyız. Yapıyoruz, yaptık, yapacağız… Yapmaya devam ettiklerimiz var. ülkemizin ilerlemesi için bunları uygulamaya alarak uygulamayla beraber Türk insanının faydasına sunacağız. Siz yük taşırsınız. Yük taşımak, insanların ihtiyaçlarını taşımak sizlerin işiniz. Sizin çok önemli bir göreviniz var. Bizim hizmetlerimizi en yakından müşahede eden sizlersiniz. Yolda çekilen sıkıntıların, eziyetlerin 12 yılda yavaş yavaş bertaraf edildiğini en yakın siz müşahede ediyorsunuz. Sorunlar bitiyor mu? Bitmez. İnsan varsa sorun zaten vardır. Bunların çözümünü ve ideal düşüncesini gerçekleştiren yine AK Parti'dir ve yine AK Parti olacaktır. 12 yıl önce o zamanki Sayın Başbakanımız, 15 bin kilometre duble yol vaat ediyoruz dediğinde birçok insan; ‘Bu çok zor, ülkenin durumu ortada. 1 tane köprülü kavşak bile 2,5 senede yapılamıyor bunu nasıl yapacak' diye düşünüyordu. İlk geldiğimizde köy hizmetlerinin, DSİ'nin ve karayollarının depolarda yatan iş makinelerini meydana çıkararak yol hizmetlerini başlattık. En çok satan gazetelerden birinde ‘Yaptığınız yol bu mu?' diye bir manşet çıkmıştı. Bunlar daha başlangıçtı. O çukur dolu yolları bugün duble yaptık, şimdi 3 şeritli yapmak istiyoruz. Üstünü sıcak asfaltla donattık. Lambaları ortadan kaldırıyoruz, trafik kazalarını azaltarak zamanında ulaşımın gerçekleşmesini istiyoruz. Bunları en yakın siz müşahede ediyorsunuz. Hamdolsun bunları gerçekleştirdik. Otoyolları da çoğaltıyoruz. Şimdi hızlı tren yollarının altyapılarını hazırlıyoruz. Bütün bunların yapılmasında siyasi istikrarın ve tek başına iktidarın çok büyük önemi var. Bir politikayı belirlerken o politikanın uygulanması, tek merkezden yönetilmesi hükümetler açısından çok önemlidir. Bu ülkede 5 partili, 3 partili, 2 partili koalisyon da gördük, azınlık hükümeti de gördük. Güçlü bir millet azınlık hükümeti tarafından idare edildi. Bunların bu millete yaşatılmaması gerekir, bu millet daha iyilerine layık. Bizim yaptıklarımızın da üzerinde yatırımlara layık. Bunları yaparken hükümetimizin başına birçok hadiseyi yaşattılar. Darbelere maruz kaldık, darbe planlarına maruz kaldık. E-muhtıra verdiler. Siyasette güçlü bir şekilde idarede bulunan iktidar partisine kapatma davası açtılar. Siyasette bunlar çok nadir görülür ama Türkiye'de bunlar oluyor. Neden oluyor? Birileri gücü eline geçiriyor ve bunu bir daha bırakmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bütün bunlarla mücadele ettik. 2011'de anayasayı değiştirelim, anayasa ile alakalı insanımızın gelecekte bizim yaşadıklarımıza maruz kalmaması için sivil bir anayasa çıkarmak istedik. Uzlaşma sağlanamadı. Şuanda memleketimize dayatılmaya çalışılan koalisyon havası var. Mini bir koalisyonu biz kurduk aslında mecliste. 2 sene çalıştı, anayasa üzerinde anlaşamadı” açıklamalarında bulundu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32