BUNA İHTİYACIMIZ VARDI

BUNA İHTİYACIMIZ VARDI

İskenderun galibiyeti, İnegölspor’a moral oldu. Teknik Direktör Mehmet Bulut, fark atılabilecek bir müsabaka olduğuna vurgu yaparak; “Devreye 2-0, 3-0 ile de girebilirdik. Her şeye rağmen deplasmandan alınan 3 puan sevindirici. Buna ihtiyacımı

Ligde şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden ve 2 haftadır kan kaybeden İnegölspor’da İskenderun Demir Çelik galibiyeti yüzleri güldürdü. Zorlu bir süreçte olan Bordo-Beyazlılar, lider Balıkesir’in bay geçtiği haftada zirveyle puan farkını 1’e indirmeyi başardı.

FUTBOLDA YAKALADINMI ATACAKSIN

Kemal Hastürk’ün tek golüyle İskenderun’u 1-0 mağlup eden İnegölspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut, galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Maç sonrası yaptığı açıklamada maçın zor olduğunu ve telafisi olmayan maçlar oynadıklarını dile getiren Bulut; “İskenderun Demir Çelik içeride etkili oynayan bir ekip. Oyunun kontrolü bizdeydi. Son vuruşlarda final paslarındaki sıkıntı nedeniyle girdiğimiz net fırsatları değerlendiremedik. Devreye 2-0, 3-0 ile de girebilirdik. Futbolda yakaladığınızda atmayı bileceksiniz. Daha sonra duran topun devamında bulduğumuz golle kazandık. Rakibin attığımız golden sonra bir pozisyonu vardı. Maçın genelinde pozisyon vermedik” dedi.

COŞKULU FUTBOL OYNAMAYI PRENSİP EDİNDİK

Her şeye rağmen deplasmandan alınan 3 puanın sevindirici olduğuna da dikkat çeken Bulut, “Buna ihtiyacımız vardı. Gaziosmanpaşa kaybının ardından ihtiyacımız vardı. Lider ile farkımız 1’e indi. Onlar da bize gelecek. Coşkulu futbol oynamayı prensip edindik kendimize. Kendi işimize bakacağız. İnegölspor’un layık olduğu yerde ligi bitirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26