Bunalıma Girip Çatıya Çıktı

Bunalıma Girip Çatıya Çıktı

Ailesini Suriye´de bırakıp bir ay önce İnegöl´e gelerek bunalıma giren Suriye uyruklu genç, Atatürk Bulvarı üzerinde çıktığı apartman çatısından atlayarak intihar etmek istedi. Baygınlık geçiren şahıs Emniyet ekiplerince çatıdan indirildi.

Edinilen bilgilere göre; 21 yaşındaki Luey Kuse Hac İsa, bir ay önce ailesini Suriye´de bırakıp İnegöl´e sığındı. İnegöl´de bir ay boyunca iş bulamadığı ve ailesine olan özlemi nedeniyle alkol almaya başladı. Alkolün etkisiyle şehrin merkezinde yürümeye başlayan genç, intihara karar verdi. Bunalıma giren genç Atatürk Bulvarı üzeri Belediye Ek Hizmet Binası mevkiindeki 5 katlı binanın çatısına çıktı. Çatının ucunda oturmaya başlayan genci gören vatandaşlar durumu Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, İtfaiye ekipleri de hazır beklediler. Emniyet ekipleri de çatıya çıkarak genci intihar girişiminden vaz geçirmeye çalıştılar. İkna çabaları sırasında bunalıma giren genç baygınlık geçiren çatı üzerine yığıldı. Sağlık ekipleri, Emniyet ekipleri ve İtfaiye ekiplerince apartmandan indirilen genç, 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68