www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Bunlar Musibettir, İhanettir?

?Bunlar Musibettir, İhanettir?

Tunceli yolu üzerinde kaçırılarak şehit edilen Necmettin öğretmenin acısını yüreklerinde yaşadıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere, öğretmenlere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir,

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, Tunceli-Pülümür karayolu üzerinde aracından kaçırılarak şehit edilen 23 yaşındaki Necmettin öğretmene baş sağlığı diledi.

KANLI ELLER KAHPE PUSUSUNU YİNE KURDU

Konu ile ilgili konuşan Başkan Hayati Bedir, ?Bugün yüreklerimize yeni bir ateş daha düştü. Kanlı eller bir kez daha ölüm tezgâhını açtı, yeniden kahpe pususunu kurdu. Türk milletini acıya ve yasa boğdu.Urfa Siverek´de Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, tatil için memleketi Gümüşhane´ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yolu kesilerek aracı ateşe verilmişti. Bugün aldığımız üzücü haber bölücü militanlar tarafından alçakça şehit edildiği doğrultusundadır. Bu canavarlığa, bu namertliğe ne söyleyelim, nasıl izah edelim? Analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere,öğretmenlere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir.Merhum vatan şairimiz Akif şu şiirinde sanki bugünleri anlatmış:Ya Rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı? Mahşerde mi biçarelerin yoksa felahı?´ Merhum şairimiz yine diyor ki:´Eyvah beş on kâfirin imanına kandık; bir uykuya daldık ki, cehennemde uyandık.´Şehitlerimize Allah´tan rahmet, acılı ailelerine, Milli Eğitim Bakanlığına ve aziz milletimize sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Hepimizin başısağolsun. Ne kahredici bir tesadüf ki, öğretmenlerimize yönelik yapılan bu terör saldırıları gün geçtikçe artmaktadır... İnanıyorum ki, bu günler geçecek, bu karanlık, bu zulüm bitecek, tekrar başı dik, sözü dinlenen, güçlü ve huzurlu bir ülke olacağız? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25