www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?BURSA İPEĞİ´ ÖĞRETMENLERİNDE GÖZDESİ

?BURSA İPEĞİ´ ÖĞRETMENLERİNDE GÖZDESİ

Büyükşehir Belediyesi´nin ?Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak´ projesi, öğrenciler kadar öğretmenlerden de yoğun ilgi görüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve koordinasyonu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı´nca sağlanan ?Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak´ projesine öğretmenler de destek oluyor. Proje kapsamında ziyaret edilen okullarda öğretmenler ve öğrenciler, kent belleğinin önemli bir parçası olan ?Bursa İpeği´nin oluşum safhalarını ilgiyle öğreniyor. Proje bünyesinde ?İpek Böceği Besleme Seti´, ipekböceğinin kozaya dönüşüm sürecini öğrencilere canlı olarak gösteriyor.

Proje için Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı´na müracaat eden Davut Dörtçelik İlkokulu öğretmenleri ise, kentlilik bilincinin gelecek nesillere aktarılması adına önemli bir adım attı. Öğrencilerini projeye katılmaları konusunda destekleyen eğitmenler, konuyla ilgili detaylı bilgi aldılar. Öğretmenler, ?Bursa İpeği´ni yeniden gündeme taşıyarak, dünya ülkelerine ipeği yeniden tanıtma fırsatını sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00