www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bursa Valisi´nden Baş Sağlığı

Bursa Valisi´nden Baş Sağlığı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Zeytin Dalı Harekâtı esnasında Afrin´de şehit düşen Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül´ün babası Mustafa Aygül´e baş sağlığı diledi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, İnegöl Yozgatlılar Derneği´ni ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde Afrin´de şehit düşen Halil İbrahim Aygül´ün babası Mustafa Aygül´e baş sağlığı diledi.

ZOR BİR COĞRAFYADA YAŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, ?Kardeşimizi şehitlik mertebesine uğurladık. Şehitler kervanına bir vatan evladı daha eklendi. Çorum´da defnedildi. Babasına, annesine, kardeşlerine sabır, kendisine Allah´tan rahmet diliyorum. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Halil İbrahim kardeşimizden sonra da o uğurlu kervana yeni şehitlerimiz katıldı. Bu zor coğrafyada vatan olmak, hür olmak, şanlı bayrağı bağımsız dalgalandırmak zor. Her eve ateş düşüyor. Ateş hepimizi yakıyor. Şehitlerimiz rahmet ve merhametle karşılanıyor. En yüksek rütbeye sahip oluyorlar. Onları hürmet ile sevgi ile dua ile yad ediyoruz. Onların emanetleri olan aileleri de bizim başımızın tacıdır. Başımız sağ olsun? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71