BURSA MAÇI GÜVENİMİZİ TAZELEYECEK

BURSA MAÇI GÜVENİMİZİ TAZELEYECEK

Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının futbolcularda güven kaybına neden olduğunu ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “O güvenin yeniden kazanılması adına Bursa maçı önemli.”diye konuştu.

 

İnegölspor, Bursasspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bordo Beyazlılar son antrenmanda pas ağırlık çalışma yaptı.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, bu akşam oynayacakları Bursaspor maçı öncesi antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bursaspor karşısında oynanacak iyi oyunun takıma yeniden güven kazandıracağını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, Mümin Aysever’in yeniden kadroya katılması ve Metin Akan’ın ayrılması konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

 

GALİBİYET MORALLERİ DÜZELTECEK

Tesislerde yapılan antrenman sırasında açıklama yapan Mehmet Bulut, “Yarın (bugün) oynayacağımız maç son derece önemli. Ligde son haftalarda alınan 3 mağlubiyet bizi üzdü. Bir güven kaybına neden oldu. O güvenin yeniden kazanılması adına da önemli bir maç Bursa maçı. İyi futbol oynadığımız ve kazandığımız takdirde kaybettiğimiz özgüveni yeniden kazanmış olacağız. Oyuncuların moralleri düzelmiş olacak. Aydın maçına da daha iyi hazırlanmış olacağız” dedi.

 

BURSASPOR MAÇI FIRSAT

Kupada iyi işler yaptıklarını ancak önceliklerinin lig olduğunu da vurgulayan Mehmet Bulut, “Her zaman söylüyoruz, önceliğimiz lig. Ligde de çok büyük yaralar aldık, önemli puanlar kaybettik. Birincilik şansımızı zora soktuk. Bir takımla değil, 3-4 takımla mücadele edeceğiz. Alttaki takımlar da yaklaştı bize. Artık toparlanmamız lazım. Bursa maçı da bizim için fırsat. İyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Kazandığımız zaman da gruplara kalacağız, kulübümüzün ve bizlerin maddi manevi kazançları olacak. Centilmence bir maç olmasını temenni ediyoruz. İyi oynadığınız zaman da skor iyi oluyor” açıklamalarında bulundu.

 

ALİŞAN DA YOK

Bulut, takımda Mustafa Vargel ve Ercan’ın ardından Alişan’ın da sakatlığı nedeni ile Bursaspor maçında forma giyemeyeceklerini belirtti.

 

MÜMİN’İ GÖNDERMEK İSTEMEMİŞTİK

Mümin Aysever’in transferi hakkında da açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, “Resmi transfer Ocak ayında başlayacak. Mümin de Aydınspor’la sözleşmesini feshetmiş. Büyük ihtimalle ikinci yarıda bizimle olacak. Zaten sezon başı göndermek istemediğimiz oyunculardandı. Devre arasında kulübümüzün bütçesine göre birkaç transfer daha yapabiliriz” dedi.

 

METİN AKAN’A ÇOK SABRETTİK

Son olarak Metin Akan konusuna değinen Mehmet Bulut, bu oyuncu için çok sabrettiklerini söyledi. Bulut, “Metin Akan konusunda biz bayağı sabır gösterdik. İyi futbolcudur, yeteneklidir, ama şuanda yetersiz. Bu işle ilgili olan herkes gördü. Bizim sistemimize ayak uyduramadı. Belki daha üst liglerde oynayabilir, ama bizim takımımıza katkı yapmadı. Son antrenmana da izinsiz gelmedi. Demek ki onun da ayrılmaya niyeti var. 14-15 hafta kimse sabretmez, biz sabrettik. İkinci yarıda büyük ihtimalle Metin bizimle olmayacak” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00