www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bursa Milletvekili Adayı Füsun Yaşar;Türkiye’de Satılan Ne Varsa Kırat Zamanında Yapılmıştır

Bursa Milletvekili Adayı Füsun Yaşar;Türkiye’de Satılan Ne Varsa Kırat Zamanında Yapılmıştır

Demokrat Parti İnegöl İlçe Teşkilatının tertip ettiği yemekte Bursa milletvekili adayları partililere tanıtıldı. Milletvekili adayları ve partililerin katıldığı yemekte konuşan GİK üyesi ve Bursa milletvekili adayı Füsun Yaşar, Cumhuriyetin değerlerini en

Demokrat Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreni Çardak Düğün salonunda düzenlendi.

Bursa milletvekili adayları ve partililerin katılımı ile gerçekleştirilen yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yemeğin ardından konuşan DP İlçe Başkanı Selim Sani, DP İlçe teşkilatının işe üç kişi ile başladığını ve kartopuna dönüştüğünü belirterek, “12 Haziran akşamı bu kartopunun ne kadar güzel yerlere geleceğini bütün İnegöllü görecek. DP’li olmak herkese nasip olmaz. Dünya’da ve Türkiye’de Türk olmak, Müslüman olmak ve DP Partili olmak herkese mahsus değildir. Seçim çalışmalarımız devam ediyor ve bu kapsamda köy ziyaretlerimizi yapıyoruz” dedi.

İlçe Başkanının yapmış olduğu selamlama konuşmasının ardından Milletvekili adayları Yusuf Öz, Ali Garaçoğlu, Bilal Karamuz, Azmi Kaya, Aslan Arslan, Gürcan Özsöz ve Ercan Ateş sırayla söz alarak, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve partililerden destek istediler.

Demokrat Parti Cumhuriyetin Değerlerini En Çok Korumuş Partidir

Programda son olarak söz alan GİK üyesi ve Bursa milletvekili adayı Füsun Yaşar, “Partililerden destek beklediklerini bildirerek, DP 1997 yılından beri iktidardan uzak. Genel Başkanımız İnegöl’den büyük başarı istiyor. Demokrat Partinin geçmişi var onun için biz köylere ve şehirlere gittiğimizde kıratı anlatmakta zorluk çekmiyoruz. İnşallah 12 Haziranda seçilip parlamentoda,  ülke yönetiminde söz sahibi olacağız. Demokrat Parti Cumhuriyetin değerlerini en çok korumuş partidir. Demokrat parti manevi değerlere de en fazla belli çizgisi ile tam denge unsuru ile bakan bir partidir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de Para Sahipleri Maalesef Her Zaman Siyaseti Dizayn Etmiştir

Türkiye’de yapılanların kırat zamanında yapıldığını savunan Yaşar, “Türkiye’de satılan ne varsa kırat zamanında yapılmıştır. Türkiye’de satılmayan bir şey kalmadı hem de gelir getirenler satıldı.  Bugün Telekom satıldı ve kimseden ses seda yok. Peki, bizim Başbakanımız Tansu Çiller Telekom’u satacağı zaman ki sattığı zamanda iç ve dış borçlar ödeniyor ve içeride de para kalacaktı. Bu ne demek? Dış ve iç borcunuzu kapattığınız zaman yabancı ülkelere boyun eğmeden sağlık politikasını, siyasi politikanızı ve ekonomi politikasını belirleme hakkına sahip olmanız demektir. Tansu Çiller Telekom’u satacağım dediği zaman o ortalığı ayağa kaldıran basın nerede? Bugün sessiz sedasız bir bir her şey satıldı ve oradan gelen para sadece faizlere gitti.  Türkiye’de para sahipleri maalesef her zaman siyaseti dizayn etmiştir ve bununla ilgili hangi parti iktidara gelecek ise kamuoyunu oluşturmuştur. DP inanmış insanları ile varlığını sürdürmektedir sürdürmeye devam edecektir” diye konuştu.  

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00