Bursa Valisi İnegöllüleri Uyardı

Bursa Valisi İnegöllüleri Uyardı

İnegöl’e gelerek İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında yapılan koronavirüse yönelik pandemi denetimlerine katılan Bursa Valisi Yakup Canbolat, İlçe halkını kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Mer-Pa Pazar yeri başta olmak üzere otogar, kafeler, çay bahçeleri, çarşı bölgesi, şehir merkezinde cadde üzerinde vatandaşlar ve işyerlerine yönelik farklı noktalarda yapılan denetimlerde, hem işletmeciler, hem de vatandaşlar kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

HEM VATANDAŞLAR HEM İŞLETMELER UYARILDI

Kaymakam Şükrü Görücü ile Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katıldığı denetimler sırasında bir açıklama yapan Bursa Valisi Yakup Canbolat, pandemi nedeniyle kapsamlı bir denetim gerçekleştirildiğini kaydederek “İçişleri Bakanlığımızın genelgesi çerçevesinde bütün illerde koronavirüse yönelik tüm kurumları, tüm esnafı ilgilendiren bir genel denetim yapıyoruz. Bugün de Bursa Valisi olarak ben İnegöl’e geldim. Buradaki genel covid tedbirleri kapsamına uyulup uyulmadığı, neler yapıldığını görmek maksadıyla bugün ilçe kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla ve diğer yetkililerle birlikte ziyaretler yapıyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07