www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BURSA´DA AŞURE BEREKETİ

BURSA´DA AŞURE BEREKETİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Orhangazi Parkı´nda 7 bin kişiye aşure ikram edildi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, her yıl Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirdiği aşure ikramını bu yıl da sürdürdü. Orhangazi Parkı´nda kurulan stantlarda 7 bin kişiye aşure dağıtıldı.

 

Bursa´yı geleceğe taşıyan projeleri bir bir gerçekleştirirken, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesine de büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi tarafından, Muharrem Ayı´nda, her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramı bu sene de Orhangazi Parkı´nda gerçekleştirildi. Parkta kurulan stantlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 bin kişiye aşure ikramı yapıldı.

 

Programa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, aşure kazanının başına geçip vatandaşlara aşure ikram etti. Muharrem ayının anlamına dikkati çeken ve Türk kültürünün önemli değerlerinden paylaşma ve dayanışmanın önemini ifade eden Başkan Altepe, ?Muharrem ayı önemli bir ay. Bu geleneği en iyi şekilde yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında vatandaşlarımıza aşure ikram ediyoruz. Bu güzel günde herkes birlik, beraberlik ve huzur ortamında bir araya geliyor? diye konuştu.

 

Başkan Altepe, daha sonra çarşı esnafı tarafından Uzun Çarşı´da gerçekleştirilen aşure ikramına da katıldı. Başkan Altepe, burada da Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi

k, 3 milyonluk Bursa olarak sizin arkanızdayız. Ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni stadyumun uğuruyla birlikte, güzelliği, bereketi ve coşkulu ambiyansıyla birlikte daha üst sıralarda güzel mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben yarın ki maç için sizlere başarılar diliyorum? diye konuştu.

 

 

Başkan Altepe´ye teşekkür eden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da, ?45 bin kişilik statta, coşkulu bir ortamda maçlarımızı oynamamız için bizim iyi bir performans ortaya koyup, bu takımı daha yukarılara taşımamız lazım. Ki bu güzel stada layık olalım. Bu kadar insanın emeğine karşılık verelim. Ben hem takımımıza verdiği desteklerden hem de statla ilgili mücadelesinden dolayı Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum? dedi.

 

Bu arada Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da idman sırasında yeni stadyumu ziyaret etti. Başkan Altepe ile birlikte stadı gezen Bakan Müezzinoğlu, yeni stadyumu çok beğendi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19