www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bursa´da Başlayan Nefes Kesen Kovalamaca İnegöl´de Son Buldu

Bursa´da Başlayan Nefes Kesen Kovalamaca İnegöl´de Son Buldu

Bursa Ankara karayolu Kestel girişinde polisin dur ikazına uymayan ve denetleme noktasında bekleyen otomobillere çarparak kaçan otomobil İnegöl polisini harekete geçirdi. Ana yolda önlem alan ekipler aracı İnegöl girişinde yakaladı.

Alınan bilgilere göre Bursa´dan İnegöl´e doğru seyir halinde olan özel otomobil Kestel ilçesine geldiği sırada polisler tarafından durdurulmak istendi. Ancak araç sürücü polislerin ikazına aldırmadan kontrol noktasında bekleyen otomobillere çarpıp hızlı bir şekilde kaçmaya başladı.

Bunun üzerine İnegöl ve Yenişehir ilçelerine gelme ihtimali üzerine polisler önlemler aldı. Plaka tanıma sisteminde İnegöl´e doğru geldiği belirlenen söz konusu araç İnegöl girişinde emniyetin aldığı önlemler neticesinde otomobil kontrollü bir şekilde durduruldu.

Durdurulan araç içerisinde bulunan 2´i erkek 1 kadın ve 2 çocuk araçtan indirilerek üst araması yapıldı. Araç ise emniyet ekipleri tarafından didik didik arandı.

Araçta bulunan 2 Erkek ve 1 Kadın GBT sorguları yapıldıktan sonra İnegöl Devlet hastanesine götürülerek sağlık kontrollünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kişiler Bursa´dan gelen Emniyet ekiplerine teslim edildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19