www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BURSA´DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

BURSA´DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

Bursa Valisi Münir Karaloğlu´nun ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever işadamı Mustafa Kırcı arasında, Küçükbalıklı Mahallesi´nde yapılacak olan 32 derslikli Kırcılar Ortaokulu´nun ön sözleşmesi imzalandı.

 

Ulu Şehir´deki hayırseverlerin, özellikle eğitim alanında Türkiye´deki bütün hayırseverlere örnek olacak desteklerinden övgüyle söz eden Vali Karaloğlu; ?Eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında Bursa´daki hayırsever işadamlarının destekleri, gerçekten Türkiye´ye örnek olacak şekilde. Yapılan yardımlar şu ana kadar üniversiteye yapılan hayırlarla birlikte 350 milyon TL´yi aştı. Bugün güzel bir protokol imzalamak için bir aradayız. Mustafa Kırcı bu kentin yetiştirdiği çok önemli hayırsever işadamlarımızdan bir tanesi. Daha önce de kendisinin, ailesinin hayırları vardı. Bugün ise 32 derslikli özgün bir proje ile hayırlarına bir yenisini ekliyorlar. Küçükbalıklı Mahallemizde, içerisinde yüzme havuzu olan 32 derslikli güzel bir okul olacak. Ben Mustafa Bey´in şahsında bütün ailesini kutluyorum. Teşekkür ediyorum. Bu ülkede kazandıklarını, bu ülkede elde ettikleri değerleri yine bu ülke için, bu ülkenin insanı için, bu şehir için harcamaya devam ediyorlar. Mustafa Bey,Allah size daha çok versin sizde daha çok hayır işleri yapın diye temenni ediyorum? dedi.

 

?VATANA HAYIRLI BİREYLER YETİŞMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ?

Hayırsever İşadamı Mustafa Kırcı ise; ?Yaptırmış olduğumuz Ticaret Lisesi ve anaokulunun yanına ilkokul ve ortaokul yaptırmak arzusundaydık. Sayın Valimizin bize öncülük etmesi ile bu yatırımları yapma şansını elde ettik. Bu okulları evlatlarımızın, iyi insan olarak yetişmeleri, ailelerine, yaşadıkları topluma ve bu vatana hayırlı bireyler olmaları temennisi ile yapıyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00