BURSASPOR SEVGİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

BURSASPOR SEVGİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

İnegöl Bursasporlular Derneği yönetimi, Bursa genelinde düzenlenen Bursaspor sevgini kâğıda dök” konulu resim yarışmasında dereceye giren İshakpaşa İlkokulu öğrencilerini ödüllendirdi.

Bursa genelinde düzenlenen Bursaspor sevgini kâğıda dök” konulu resim yarışmasında İshakpaşa İlkokulu öğrencisi Büşranur Tepe Bursa 2'ncisi, Egemen Dinç ise Bursa 3'üncüsü olmuştu. Başarılı öğrencileri ziyaret eden İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkanı Melih Şeker ve Bursaspor yönetim kurulu üyesi Sezai Çelik, öğrencilere Bursaspor kol saati hediye ettiler.

 BU ORGANİZASYONLARI İNEGÖL'DE DE HEDEFLİYORUZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkanı Melih Şeker, Bursa ve ilçelerinde Bursaspor sevgisi üzerine resim yarışmasında İnegöl'ümüzden iki kardeşimiz dereceye girdi. Bundan dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Büşra kızımız 2'ncilik derecesi aldı. Egemen de 3'üncülük derecesi aldı. Bu hem Bursaspor sevgisi için hem de ileride bizim düzenleyeceğimiz organizasyonlarda bu sevgiyi aşılamak için ön ayak oldu. Kendilerini tebrik etmek için geldik. Kendilerini de hediyelendireceğiz. İnşallah İnegöl ilçemizde de bu tür organizasyonlar hedefliyoruz. Okul Müdürümüze de ilgi gösterdiği için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68