BURSA´YI KÜNDEYE GETİRDİLER

BURSA´YI KÜNDEYE GETİRDİLER

Geçtiğimiz hafta Bursa´da Güreş dalında düzenlenen Kulüpler arası Güreş İl Şampiyonası ve okullar arası düzenlenen Valilik Kupası Güreş müsabakalarına katılan İstaşKentaşOrtaokulu öğrencileri, aldıkları başarılı sonuçlarla adlarından söz ettirdiler.

 

Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen Bursa Valilik Kupası güreşlerine Serbest stilde katılan Yunus Bayraktar 32 kilogram sıkletinde Bursa 2´ncisi olarak gümüş madalya aldı.Yine Bursa Kestel´de düzenlenen Bursa Kulüpler Arası Güreş Şampiyonası´nda Grekoromen stilde katılan Yusuf Bayraktar 32 kilogram sıkletinde Bursa 3´üncü olarak bronz madalyaya aldı.

 

Öğrenci sporcular bu başarılı sonuçları ve gösterdikleri gayretle okullarının gururu oldular. Güreşçilerin bu başarıları ileride daha büyük başarılara ulaşacaklarınında bir habercisi oldu.

 

GURUR DUYUYORUZ

Katıldıkları turnuvalarda başarıya ulaşan öğrencilerinikutlayan Okul Müdürü Orhan Erdoğan, ?Öğrencilerimizin ruh ve beden sağlıkları bizim için çok önemlidir.Bu nedenle okulumuzun kısıtlı imkânları ile öğrencilerimizi futbolun dışındaki spor dallarınada yönlendiriyoruz. Okulumuzda halen futbol, basketbol, voleybol ve karate branşlarının dışında ata sporlarımız olan okçuluk ve güreş dalında sporcu öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizin başarıları ailelerini ve çalıştıkları kulüpleri ne kadar sevindiriyorsa bizide o derece sevindiriyor.Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah okulumuzdan ileride Koca Yusuf´lar, Kel Aliço´lar, Yaşar Doğu´lar, Kurtdereli Mehmet pehlivan gibi pehlivanlar çıkar. Bu öğrencilerimizi kutlarken onları bu seviyeye getiren kulüplerine ve hocaları Habip Arslan´a teşekkür ederim. İstaşKentaş akademik başarılarının yanında sporda da centilmence her dalda olmaya devam edecektir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07