www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

Özel İnegöl Ortaokulu Okula Kabul-Bursluluk Sınavı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Sınav sonuçlarının önümüzdeki günlerde öğrencilere randevu verilerek açıklanacağı öğrenildi.

 

Özel İnegöl Ortaokulu tarafından 27 Şubat Cumartesi günü 5 seansta gerçekleştirilen Okula Kabul-Bursluluk Sınavı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Sınav ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldız, ?Özel İnegöl Ortaokulu, Okula Kabul-Bursluluk Sınavımızı 27 Şubat 2016 Cumartesi günü başarıyla uyguladık. Kemalpaşa Mahallesi İsmail Efendi Caddesi numara 9/1 adresinde kendi okul binamız içerisinde 5 seansta gerçekleştirdiğimiz sınavımıza yoğun bir ilgi gördük. Bu yıl öğrenim hayatlarının İlkokul düzeyinde 4. sınıf ve Ortaokul düzeyinde 5, 6 ve 7. sınıflarında eğitimlerini sürdüren öğrenciler için düzenlediğimiz sınavımızda öğrencilerin sınavda gösterdikleri başarılarına göre eğitim bursuyla ödüllendireceğiz. Sınavımıza ilgi gösteren ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran bütün öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederiz? dedi.

 

YÜZDE 90´A VARAN BURS İMKÂNI

Yıldız, ?2005 yılından günümüze kadar İnegöl´ümüze Abel Dershanesi olarak hizmet verdik. Geçen sürede Bireye Özgü Öğretim Modeli ?AbelMetod´u oluşturarak eğitimde İnegöl´ümüzün marka değeri olduk. İnegöl´ümüzün ilk butik dershanesi olan Abel Dershanesi´nde uyguladığımız ?AbelMetod´ ?Normal zekâya sahip her öğrenci başarır, yeter ki doğru tanınsın, yeter ki doğru metod ve teknikleri kullanılsın´. Her öğrenci bireysel farklılıklarına, ilgi alanlarına, yeteneklerine uygun yönlendirilmeli ve sadece kendisiyle yarıştırılmalıdır. Yaklaşımıyla oluşturuldu ve geliştirildi. Eğitimde ?AbelMetod´ ayrıcalığını tanıtma ve ?AbelMetod´ ailesinin yeni üyelerini kazanma amacıyla gerçekleştirdiğimiz Okula Kabul-Bursluluk Sınav sonuçlarına göre; öğrencinin başarı puanları dikkate alınarak eğitim ücretimizin yüzde 90 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarla okulumuza burslu kayıtları gerçekleştirilecektir. Ayrıca dönüşüm okulu olmamız nedeniyle kontenjanımızın yüzde 50´lik kısmını oluşturan öğrencilerimiz de devletin verdiği eğitim teşvik imkânından ortaokul eğitimi süresince yararlanabileceklerdir. Okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz ortaokul eğitimini tamamladıklarında, kaliteli ve üniversite odaklı bir lise arayışına girmeden, bir üst eğitim kurumumuz olan Özel Mozaik Temel Lisemizde burslu okuma avantajını da şimdiden yakalamış olacaklardır. Bununla birlikte şuan abi veya ablası Mozaik Temel Lise´mizde eğitimlerine devam eden bu öğrencilerimize de ayrıca okulumuzun ön gördüğü eğitim ücreti indirimleri de yansıtılacaktır.Okula Kabul-Bursluluk Sınav Sonuçları randevu verilerek açıklanacaktır. Okula Kabul-Bursluluk Sınav Sonuçlarına göre öğrencinin kazanımları değerlendirilirken ayrıca çalışma davranışı ve ailenin çocuğunun başarısı üzerindeki etkisi de bilimsel testlerle ölçülerek, aileye ücretsiz eğitim danışmanlığı hizmeti de verilecektir? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19