BUSKİ ÇALIŞANLARI TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

BUSKİ ÇALIŞANLARI TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

Bursaspor ürünlerinin sergilendiği Bursaspor TIR´ının kamu kurumları ve Bursa iş dünyasındaki güzergahının BUSKİ durağı, BUSKİ çalışanlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çetinavcı yazılı 16 sırt numaralı forma ile Bursaspor kravatını BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı´ya takdim eden BURSASTORE Müdürü İlyas Yavıç, ürünlerin tanıtımı ve BUSKİ çalışanları ile buluşturulmasında bulunduğu destek nedeniyle Çetinavcı´ya teşekkür etti. Şehirlerin marka kimliklerinin oluşması ile ulusal ve uluslar arası ölçekte tanınmasında futbolun önemli bir işlevi bulunduğunu belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Bursa için de Bursaspor´un büyük bir önemi bulunduğunu vurguladı.

Bursa´nın kent kimliğini oluşturan pek çok vasfının yanında ?futbol şehri? ibaresinin de bulunduğunu ifade eden Çetinavcı, Bursaspor´a desteğin bir hemşehrilik borcu olduğuna dikkat çekti. Mazisinde bir lig şampiyonluğu ve sayısız başarılar bulunan Bursaspor´a sahip çıkmanın, Bursa´ya sahip çıkılması anlamına geleceğine işaret eden Çetinavcı, yeni sezonda Bursaspor´a başarılar diledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07