www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BUSKİ´YE FATURA TEPKİSİ

BUSKİ´YE FATURA TEPKİSİ

Yusuf Kızıl isimli İnegöllü vatandaş, 4 aydır 14 ila 11 TL arasında kesilen su faturasının 65,50 TL gelmesi üzerine BUSKİ´ye ateş püskürdü.

BUSKİ´nin gönderdiği su faturasını gören vatandaş, BUSKİ´ye sert tepki gösterdi. Yusuf Kızıl isimli vatandaş, ?Daha öncede bir kaç sıkıntıdan dolayı sayaçlarımızı değiştirmemiz gerektiğini söylediler. Sayaçları sıfırladıktan sonra birde vanaların değişmesi gerektiğini ifade ettiler. Bizde söylenilenleri harfiyen yerine getirdik. 4 ay boyunca da faturalar 14 ile 11 TL arasında geliyordu. Bunda da bir anormallik olduğunu biliyorduk. Son faturaya baktığımızda karşımızda yüksek bir miktar çıktı. Şimdi burada konu şu; 14 ila 11 TL arasında gelen faturanın daha yüksek olmasını bekliyorduk. Son ay ise sanki diğer faturalarda yapılan yanlış bir faturaya yüklenmiş? dedi.

?YETKİLİ NEREDEYSE BİZİ DÖVECEK?

Konu nedeni ile BUSKİ yetkilileri ile görüştüğünü belirten Kızıl, ?BUSKİ yetkilileri ile görüştüm. Yetkili isim bana bir yanlışlık yok diyor. Evde iki nüfusuz ve fatura 65,20 TL. Burada kesin bir yanlışlık var. Diğer faturalarda yapılan yanlışlıkları da bu ayın üzerine koyarak gönderiyorlar. Yetkili, ?Evet daha önce bir yanlışlık olmuş ve bu aya yansıtılmış özür dileriz´ dese belki de sıkıntı kalmayacak. Ama yetkili içeride bağırıyor ve neredeyse bizi dövecek. Böyle bir şey olabilir mi?? dedi.

ELEKETRİK, SU FATURASININ YARISI

Son gelen elektrik ve su faturasını da karşılaştıran Kızıl, ?Şimdi bir yanlışlık olmadığını iddia ediyorlar. Elimde son gelen elektrik faturası mevcut. Elektrik faturamız 32,60 TL. Su faturamız 65,50 TL. Şimdi burada bir yanlışlık yok mu?? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01