Bütün kurumlara destek veriyoruz

Bütün kurumlara destek veriyoruz

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak her yerde varız ve İnegöl’deki bütün kurumlara destek veriyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bölgemizde güçlü belediyelerden

Her yıl personeline yönelik geleneksel iftar yemeği düzenleyen İnegöl Belediyesi, geçtiğimiz Cuma akşamı Orhan–2 İnegöl Köftecisinde iftar yemeği düzenledi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri, birim amirleri ve çalışanların katıldığı iftar yemeğinde emekli olan 15 çalışana hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

 

BELEDİYE BÜYÜK BİR KURUM

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Her yıl olduğu gibi bu yılda personelimizle bir araya gelmek istedik. İnegöl Belediyesinin bünyesinde bulunan 15 dairede ve 6 birimde çalışan herkes İnegöl’ün daha iyi yere gelmesi için çalışıyor. İnegöl Belediyesi olarak her yerde varız ve İnegöl’deki bütün kurumlara destek veriyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bölgemizde güçlü belediyelerden bir tanesiyiz. Birlik ve beraberlik fazla olursa başarı ve mutluluk çok daha fazla olur. İyi bir daire müdürü yada çalışanı başka birimleri de düşünmek zorunda. Belediye bünyesinde çalışan herkes bütün birimlere sahip çıkmak ve destek vermek zorundadır. Belediye büyük bir kurum ve aile. Emekli olan çalışanlarımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YARALANAN İTFAİYE ERİ EMEKLİ OLUYOR

OSB’de geçtiğimiz yıl meydana gelen patlamada ağır yaralanan itfaiye eri Süleyman Kılıç’ın emeklilik başvurusunu yaptıklarını kaydeden Aktaş, “Geçtiğimiz yıl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu İtfaiye Müdürlüğümüzde itfaiye eri olarak görev yapan Süleyman Kılıç ağır yaralanmıştı.  13 aydır da ciddi mücadele ediyor. Emeklilik başvurusunu bugünden itibaren yaptık. Ama bir taraftan tedavileri devam ediyor. Temennimiz Süleyman kardeşimiz eski sağlığına kavuşsun. Meydana gelen yangın ve patlamadan sonra hayatta olması bizim için sevindirici. Belediye olarak sahip çıktığımızı herkes bilsin.” diye konuştu.  

 

Yapılan konuşmanın ardından emekli olan 15 kişiye Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07