Bütünşehir Bahanesi Ortadan Kalktı

Bütünşehir Bahanesi Ortadan Kalktı

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?2014 yılından bu yana, İnegöl´e hizmet gelmemesinin en büyük nedeninin Bursa´ya bağlanması olarak nitelendirilmiştir. Artık bu bahane ortadan kalktı. Bundan sonra İnegöl´ün alamadığı hizmetin s

MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İNEGÖL´Ü MEMNUN EDEN BİR DURUM

Bedir, ?Geçtiğimiz günlerde kendi siyasi partilerinin istifalarını istemesi üzerine görevlerini bırakan belediye başkanlarının yeri artık belediye meclisleri aracılığı ile doldurulmaktadır. Bugünde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeni bir isim seçildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendi siyasi partilerinin tasarrufu ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına uygun görülmüş ve Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından seçilmiştir. Bu durum, farklı siyasi görüşlerden de olsak, farklı fikirleri de savunsak İnegöl´deki vatandaşlar gibi bizleri memnun etmiştir. Özellikle 2014 yılından itibaren hak ettiği değeri göremeyen İnegöl, umuyoruz ki, hak ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hak ettiği değeri bulur. Sorunlar dağ gibi olmuş çözümü beklemektedir. Devletimizin geçtiği zor günlerde bizler muhalefet olarak sorunları eleştireceğiz, başarılarda ise tebrik edeceğiz. Siyasette muhalefet aslında budur. İnegöl´deki sorunları bizler daha öncede basın yayın organları aracılığı ile dile getirmiştik bu sorunları tekrar ele alacağız? dedi.

?İNEGÖL´ÜN ALAMADIĞI HİZMETİN SORUMLUSU AKTAŞ OLUR?

?İnegöl´ün bundan sonra almadığı hizmetin sorumlusu Alinur Aktaş olacaktır? diyerek sözlerini sürdüren Bedir, ?2014 yılından bu yana, İnegöl´e hizmet gelmemesinin en büyük nedeninin Bursa´ya bağlanması olarak nitelendirilmiştir. Artık bu bahane ortadan kalktı. Bundan sonra İnegöl´ün alamadığı hizmetin sorumlusu Alinur Aktaş olacaktır. Kendilerinin bunun bilincinde olduğuna inanıyorum. Özellikle su fiyatları konusunda çok ciddi bir problem olduğu aşikârdır. Su fiyatlarında ivedilikle indirime gidilmesi yeni Belediye Başkanının yapacağı en hayırlı hizmetlerden biri olacaktır. İnegöl´de İshakpaşa Camii çevresinde devam eden çalışmaların yeniden gözden geçirilmesi gerekirse eskiye dönülmesi şarttır. İnegöl Belediye Başkanlığı´ndan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Alinur Aktaş bu sorunlara vakıftır?şeklinde konuştu.

?ZOR GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nın zor olacağını belirterek konuşan Bedir, ?Ben yeni seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a zor görevinde başarılar diliyorum. Zor diyorum çünkü kasası tamamen boşaltılmış, sorunların dağ gibi olduğu bir belediyede başkanlık yapmak zor ve meşakkatli olacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07