BU VAATLER MASALMIYDI

BU VAATLER MASALMIYDI

30 Mart yerel seçimlerini 3. kez kazanmak için ilçe halkına dev bütçeli projeler vaat eden İnegöl Belediye Başkanı Aktaş`ın 1 yılı dinlenerek geçti.

İnegöl halkına büyükşehir belediyesi ve Ankara üçlü sacayağı ile çok büyük hizmetler vaat eden Alinur Aktaş, ustalık dönemini âdeta yatarak geçiriyor.

Yaptıkları hizmetlerin bir kısmı yıkılan, bir kısmı ise kullanılamaz hale gelen İnegöl Belediyesi`nin son 1 yılda yaptığı gözle görülür tek bir icraatı yok.

30 Mart yerel seçimleri öncesi birbirinden ilginç projeler ile halkın karşısına çıkan Başkan Aktaş, son bir yılını yurt dışı gezileri, sünnet ve cenaze törenleri ile geçirdi. İlçe halkına söz verdiği dev bütçeli projeleri hayata geçirmek için 7 Haziran seçimlerinde İnegöl`den gösterilecek milletvekili adayına da bel bağlayan Başkan Aktaş`ın bu hayali de suya düştü. Aktaş`ı şimdi söz verdiği bu hizmetleri nasıl yaparım düşüncesi sardı.

7`den 70`e tüm ilçe halkını heyecanlandıran projelerden bazıları; gençler ve çocuklar için masal köyü, kültür sanat ve kongre merkezi, çevre ve ekoloji merkezi, bilim ve sanat merkezi, mevlevihane ve Minia İnegöl, hafif raylı sistem ve kaliteli toplu taşıma, cadde genişletme çalışmaları. İlçe halkı henüz konuşulmayan bu projelerle ilgili "acaba vaatler masal mıydı" demeye başladı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07