www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Büyük yürüyüşe davet

Büyük yürüyüşe davet

Sosyal ve kültürel çalışmalar yaparak farkındalık oluşturmaya çalışan Ensar Vakfı ve Ateş Karıncaları Derneği, madde bağımlılığına ve uyuşturucuya savaş açarak İnegöl´de büyük bir yürüyüş düzenliyor.

Son zamanlarda toplumu ve özellikle gençleri tehdit eden madde bağımlılığına karşı dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak isteyen dernek yöneticileri, 24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 15.00´te Belediye önünde başlayacak yürüyüşe İnegöl halkını davet etti.

?ÜLKEMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ ÜZERİNDE CİDDİ SONUÇLAR DOĞURABİLİR?

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ensar Vakfı başkanı Fatih Bayram; ?Ensar Vakfı ve Ateş Karıncaları olarak toplum yararına olan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda günümüzde maalesef toplumun ve özellikle gençlerin üzerine bela gibi çöken madde bağımlılığı konusunda bir farkındalık çalışması oluşturmaya çalıştık. Biz biliyoruz ki eğer bu konuyu önemsemez ve mücadele etmezsek ülkemiz ve çocuklarımız üzerinde ciddi sonuçlar doğurabilir. Hiç birimiz yarın öbür gün bizim çocuğumuzun da başına böyle bir olayın gelmeyeceğini garanti edemeyiz. Biz bütün ülkemizin çocuklarını bütün ümmetin çocuklarını kendi çocuklarımız gibi gördüğümüz için bu konuya dikkat çekmek istedik.İnşallah 24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 15.00´te tüm İLÇE halkımızı Belediye önünden başlayacak bu büyük yürüyüşe katılmaya bekliyoruz ve diyoruz ki benim çocuğum içmez deme şaşırırsın! Hepinizi Allaha emanet ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00