www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNE KOŞUYORUZ

BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNE KOŞUYORUZ

Taksim Gezi Parkı olayları hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bu topraklarda bin yıldır süren kardeşliğin ve bütünlüğün ortadan kalkmasına izin vermeyeceklerini ifade ederek; “Sizlerden gelen destekle, var g

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye’nin bölgesel güç olmasından korkanların halkı yanlış yönlendirerek AK Parti’ye ve Başbakan Erdoğan’a düşman etmek istediklerine dikkat çekerek, kötü niyetli bu çabaları boşa çıkaracaklarını vurguladı.

“BİRLİK BERABERLİK OLMADAN HİÇBİR İŞİ BAŞARAMAYIZ”

Hafta sonu Bursa’da bir dizi etkinliğe katılan Milletvekili Şahin’in, ilk durağı Nilüfer’e bağlı Kuruçeşme Köyü’nün geleneksel Pilav Günü etkinliği oldu. Hüseyin Şahin burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Birlik ve beraberlik olmadan hiçbir işi başaramayız. Bizi ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermeyelim” dedi.

BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNE KOŞUYORUZ

Daha sonra Çalı’ya geçen Milletvekili Hüseyin Şahin, İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu yıl 51. Kez düzenlen Çalı Yağlı Güreş Festival’ine katıldı. Er Meydanına inerek pehlivanlarla da sohbet eden Milletvekili Şahin, gazetecilerin ‘Gezi Parkı’ eylemlerine ilişkin soru üzerine, “Biz bu topraklarda bin yıldır süren kardeşliğin ve bütünlüğün ortadan kalkmasına izin vermeyiz. Başbakanımızın ve bizler sizlerden gelen destekle var gücümüzle ‘Büyük Türkiye’ idealine koşuyoruz. Boşuna uğraşmasınlar, bin yıldır kardeşçe yaşayan bizleri bölemezler. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Şahin’in Çalı’dan sonra Hamamlı Kızık Köyü’ndeki Kent Parkı’na giderek Bursa Ardanuçlular Derneği’nin düzenlediği Pikniğe katıldı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Baraktutan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve Ardanuçlular Dernek Başkanı Erhan Cem Öztürk ile aynı masayı paylaşan Milletvekili Şahin, pikniğe katılan vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Şahin burada da birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

SON DURAK İNEGÖL

Şahin, Pazar günü mesaisinin son durağında ise İnegöl Ertuğrulgazi Derneği’nin düzenlediği geleneksel şenlikte hemşerileri ile buluştu. Burada yaptığı konuşmasında halka hitap eden Şahin, Türkiye’nin son yıllarda gösterdiği ekonomik başarının tüm dünyaya parmak ısırttığını ve Türkiye’nin İMF’ye olan borcunu kapatmakla kalmayıp, üstüne borç para verdiğini söyledi. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada sözünün dilenmeye başladığını anlatan Milletvekili Şahin, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarında Türkiye kendi uydusunu, kendi tankını üretiyor. Uzay araştırmalarına başladık. Ülkemizi oto yollar, bölünmüş yollar, demiryolları ve hızlı tren ağları ile örüyoruz. Milli gelirimiz 10 bin doları geçti. İhracatta rekorlar kırıyoruz. Paramızdan sıfırlar atıldı. Birçok ülke vizeyi kaldırdı. Balkanlar ve Orta Asya’da öncü bir rol üstlendik” dedi.

HALKI BAŞBAKAN’A DÜŞMAN ETMEYE KALKIYORLAR

Halkın verdiği destekle iş başında olan güçlü AK Parti iktidarında 10 yıl gibi kısa sürede yapılanların önceden hayal bile edilemediğini vurgulayan Milletvekili Şahin, “Bunu kıskananlar birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler var. Halkımızın bir bölümünü AK Parti’ye ve Sayın Başbakanımıza düşman etmeye kalkanlar var. Sağduyu sahibi olan herkes bu oyunları görüyor ve prim vermiyor. Biz samimi olan talepleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dinleyeceğiz ve gerekenleri yapmayı sürdüreceğiz. AK Parti bu millete hizmet etmek için vardır” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19